Behandelingen per sport

Hardloopblessures

Meer dan de helft van alle lopers heeft weleens last van pijnklachten en blessures. Hierdoor wordt je soms gedwongen minder te lopen of tijdelijk te stoppen. Logisch dat jij er alles aan wilt doen. Dat begint met herkennen en de juiste aanpak. Blessurevrij hardlopen is leuker. Professionele begeleiding en behandeling bij hardloopblessures is een van onze specialisaties. Samen met GoFysio bereik je meer!

Behandeling van hardloopblessures

Hardlopen is heerlijk zolang je geen last hebt van pijntjes. Een blessure kan behoorlijk roet in het eten gooien. Met een verantwoorde opbouw geniet jij straks weer pijnvrij van jouw hardlooprondjes.

Bij hardloopblessures is een specialistische aanpak noodzakelijk. Therapeuten die zelf hardlopen begrijpen blessures beter. Een juiste looptechniek, goede schoenen, een trainingsschema op maat, of wellicht een trainer met specifieke adviezen. Natuurlijk doen wij ons best om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Knie- onderbeen klachten

Hamstringklachten
Hielspoor
Jumpersknee
Meniscusletsel
Osgood-Schlatter
Patella Luxatie
Patello Femoraal Pijnsyndroom
Runnersknee
Shin splints
Voorste Kruisband Letsel

Voet & enkelklachten

Achillespeesklachten
Gescheurde Enkelbanden
Hielspoor (Fascitis plantaris)
Metatarso syndroom
Verzwikte Enkel

Weg met die blessures met een persoonlijk online trainingsschema of hardloopanalyse

Hardlopen is heerlijk zolang je geen last hebt van pijntjes. Een blessure kan behoorlijk roet in het eten gooien. Met een effectieve behandeling geniet jij straks weer pijnvrij van jouw hardlooprondjes. Maar probeer ook blessurevrij te blijven!

De belangrijkste factor bij het voorkomen van blessures is een gedegen trainingsopbouw. Een juiste looptechniek, goede schoenen en een trainingsschema op maat zal je helpen bij het voorkomen van blessures en het verbeteren van je prestaties.

In samenwerking met AthleticHealth bieden wij een professionele hardloopanalyse en online trainingsschema’s, bekijk de website van Athletic Health voor Hardloopanalyse’s en Online Trainingschema’s.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.