Van Werkplekbezoek tot re-integratie

Voor bedrijven

Werknemers zijn de motor van iedere onderneming, een fitte medewerker presteert beter, is minder vaak ziek en levert dus meer rendement. GoFysio biedt verschillende diensten om uw medewerkers fit en vitaal te houden. Diensten van GoFysio zijn van zeer hoge kwaliteit en betaalbaar.

Sinds 2001 houden wij ons bezig met arbo, reintegratie en vitaliteitsdiensten. Ons team beschikt over arbo-deskundigen, arbeidsfysiotherapeuten, bedrijfsfysiotherapeuten en bewegingswetenschappers.

Ervaar de voordelen die wij bieden

Alles onder 1 dak

Maak gebruik van de diensten van GoFysio en ervaar de voordelen voor jouw organisatie. Samenwerking met GoFysio helpt je niet alleen met het gezond houden van je werknemers, maar zorgt er ook voor dat de uitgevallen medewerkers de juiste zorg krijgen zodat zij weer snel en verantwoord het werk kunnen hervatten.

Doe ook mee!

En sluit uw organisatie aan

Benieuwd naar de mogelijkheden voor je organisatie? Wij komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Neem contact op voor geheel vrijblijvend advies of meer informatie.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.