Veelgestelde vragen

Een overzicht

Bekijk hier de veelgestelde vragen. Zit je vraag er niet tussen? Neem contact op meer informatie.

Fysiotherapie is direct toegankelijk. Een verwijzing van de huisarts mag, maar is niet nodig. Je kunt direct terecht.

Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende pakketten. Het eigen risico geldt alleen voor het basispakket. Je hoeft je eigen risico dus niet aan te breken als je naar de fysiotherapeut gaat. Dit geldt echter niet voor mensen met een chronische indicatie.

Kinderen onder de 18 jaar krijgen 18 behandelingen per jaar uit het basispakket vergoed. Ook hiervoor geldt geen eigen risico.

Indien je slecht ter been bent, of een andere reden hebt waarom je niet naar één van onze vestigingen kunt komen, kun je aanvragen of de fysiotherapeut aan huis kan komen. Bij sommige verzekeraars dient de (huis)arts hier toestemming voor te geven. Informeer bij je verzekeraar of dit nodig is.

Alle abonnementen kunnen per e-mail worden opgezegd. Je ontvangt dan binnen twee werkdagen een reactie waarin staat per welke datum het abonnement afloopt.

Het staat je vrij om een eigen fysiotherapeut naar wens te kiezen. Bij GoFysio heeft wel iedere fysiotherapeut zijn eigen specialisatie, het kan dus zijn dat wij hierin zullen adviseren.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.