GoFysio

Hardlopen

Hardlopen is enorm populair, het is leuk, makkelijk om te doen en super goed voor je gezondheid! Helaas komen er ook regelmatig blessures voor zoals kniepijn, peesontstekingen, heupklachten, runners-knee, en meer. Bij GoFysio werken therapeuten die volledig gespecialiseerd zijn op het gebied van hardlopen en hardloopblessures. Of het nu gaat om behandeling bij hardloopblessures, hardloopanalyse, kracht en coördinatie training bij hardlopen, inspanningstesten, enz. Of je nu een beginnend hardloper bent of een nationaal of internationale atleet, met de ervaring en expertise van GoFysio helpen we jou graag.

Voor hardlopen ben je bij GoFysio aan het juiste adres.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.