Behandelingen

Fysiofitness

Of je nu lichamelijke klachten hebt of niet, Iedereen is welkom in het Sportcentrum van GoFysio

In al onze praktijken staat de oefenzaal centraal en is voldoende apparatuur aanwezig voor een volwaardige training op elk niveau en gebied. De oefenzaal is ingericht met de meest moderne apparatuur zodat je functioneel kunt sporten voor ieder doel. Tijdens de ruime openingstijden kun je zowel zelfstandig als begeleid sporten.

Onze praktijken zijn optimaal ingericht voor verbetering van functie, gezondheid & prestatie. De rustige en professionele uitstraling zorgt voor een optimale trainingssfeer.

Blijf ook na de behandeling Fit

Bij GoFysio kun je terecht voor een op maat gemaakt fitnessprogramma gericht op je individuele situatie en doelen. Ben je zojuist uitbehandeld? Onderhoudt dan je progressie en bouw verder aan je conditie. Wanneer het dan onverwacht toch fout gaat, is jouw fysio altijd in de buurt.

Sporten onder begeleiding van een Fysiotherapeut

Het is ook mogelijk te sporten onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Hiervoor zijn verschillende programma’s op verschillende dagen en tijden. Deze Small Group Trainingen worden begeleid door een speciale fysiotherapeut die zorgt voor een uitstekende training en rekening houdt met eventuele beperkingen.

Sporten met een medische indicatie

Heb je een aandoening of bijvoorbeeld een chronische ziekte, een auditieve of visuele beperking? Dan heb je een extra reden om in beweging te komen of juist te blijven. Bij GoFysio is het mogelijk extra begeleiding te krijgen zodat het voor iedereen mogelijk is om te sporten.

Tarieven

Is er een Medische Indicatie dan kunnen de kosten vergoed worden vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Is er geen medische indicatie dan kun je kiezen uit verschillende abonnementsvormen voor zowel individuele training, als in groepsverband (Small Group Training).

Direct Aanmelden voor FysioFitness

Voor meer informatie of direct inschrijven neem contact op via: info@gofysio.nl of bel/whatsapp naar: 085 – 06 56 333.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden