Behandelingen

Fysiofitness

Of je nu lichamelijke klachten hebt of niet, Iedereen is welkom in het Sportcentrum van GoFysio

In al onze praktijken staat de oefenzaal centraal en is voldoende apparatuur aanwezig voor een volwaardige training op elk niveau en gebied. De oefenzaal is ingericht met de meest moderne apparatuur zodat je functioneel kunt sporten voor ieder doel. Tijdens de ruime openingstijden kun je zowel zelfstandig als begeleid sporten.

Onze praktijken zijn optimaal ingericht voor verbetering van functie, gezondheid & prestatie. De rustige en professionele uitstraling zorgt voor een optimale trainingssfeer.

Blijf ook na de behandeling Fit

Bij GoFysio kun je terecht voor een op maat gemaakt fitnessprogramma gericht op je individuele situatie en doelen. Ben je zojuist uitbehandeld? Onderhoudt dan je progressie en bouw verder aan je conditie. Wanneer het dan onverwacht toch fout gaat, is jouw fysio altijd in de buurt.

Sporten onder begeleiding van een Fysiotherapeut

Het is ook mogelijk te sporten onder begeleiding van een Fysiotherapeut. Hiervoor zijn verschillende programma’s op verschillende dagen en tijden. Deze Small Group Trainingen worden begeleid door een speciale fysiotherapeut die zorgt voor een uitstekende training en rekening houdt met eventuele beperkingen.

Sporten met een medische indicatie

Heb je een aandoening of bijvoorbeeld een chronische ziekte, een auditieve of visuele beperking? Dan heb je een extra reden om in beweging te komen of juist te blijven. Bij GoFysio is het mogelijk extra begeleiding te krijgen zodat het voor iedereen mogelijk is om te sporten.

Tarieven

Is er een Medische Indicatie dan kunnen de kosten vergoed worden vanuit de (aanvullende) zorgverzekering. Is er geen medische indicatie dan kun je kiezen uit verschillende abonnementsvormen voor zowel individuele training, als in groepsverband (Small Group Training).

Direct Aanmelden voor FysioFitness

Voor meer informatie over tarieven of voorwaarden word u naar de abonnementspagina van Athletic Health genavigeerd.
U wordt gewoon vertrouwd behandeld door uw eigen therapeut! Voor meer informatie of direct inschrijven Fysiofitness ?
Neem contact op via: info@gofysio.nl of bel/whatsapp naar: 085 – 06 56 333.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.