Kinderfysiotherapie

Voor peuters

Tijdens de peutertijd ontwikkelt een kind zich met lopen, rennen, springen, knutselen en nog veel meer. Hier heeft een peuter veel energie, kracht en coördinatie voor nodig.

Als uw kind bovengenoemde vaardigheden moeilijk vindt kan dat aan een achterstand in de ontwikkeling liggen. Een vertraagde ontwikkeling kan van grote invloed zijn omdat bij kleuters het zelfbeeld een grotere rol gaat spelen. Als kinderen niet goed mee kunnen komen met het spelen gaan ze zich anders voelen en gedragen. Dit werkt negatief op het zelfvertrouwen.

Bij al deze problemen is kinderfysiotherapie geschikt. De kinderfysiotherapeut gaat samen met jou kijken naar de oorzaak van de problemen en maakt een plan van aanpak.

Neem contact op

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over kinderfysiotherapie of heb je een specifieke vraag over mogelijke behandeling van je kind, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. Ook over vergoedingen van kinderfysiotherapie of andere vragen kun je bij ons terecht.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.