Over GoFysio

Ga voor de beste fysiotherapie in de regio

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 medewerkers.  Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

Bij GoFysio kun je terecht voor Gespecialiseerde Fysiotherapie

Voor iedere klacht een Specialist

In verschillende Kenniscentra werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Deze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Daarnaast kun je bij GoFysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

GoFysio behoort tot de beste fysiotherapie praktijken van Nederland

PLUS Praktijk

Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld. Alle fysiotherapeuten volgen continue scholing en nemen deel aan Intervisie, dit zijn gesprekken met andere praktijken en collega’s over het verbeteren van kwaliteit van ons vak. Ten slotte hebben wij een klantbeoordeling van een 9.1.

Meer over

Je klacht

Er zijn verschillende klachten waardoor je acute problemen kunt ondervinden in het dagelijkse leven. Tijdens de intake bespreekt de therapeut de klachten en vormt een behandelplan om met een effectieve aanpak de klacht uit de weg te gaan.

Meer over

Je behandeling

Doordat iedere therapeut bij GoFysio zich specialiseert in een bepaald gebied, krijg je altijd de beste fysiotherapeutische behandeling. Kies hieronder de de aandoening die het beste past bij je klacht en lees meer over de aandoening.