GoFysio

Je behandeling kiezen

Doordat iedere therapeut bij GoFysio zich specialiseert in een bepaald gebied krijg je altijd de beste fysiotherapeutische behandeling. Kies hieronder de behandeling die het beste past bij jouw klacht en lees meer over de behandeling.

training voor herstel blessure

Behandeling & revalidatie

Fysiotherapeutische behandelingen gericht op revalidatie en ondersteuning.

training en revalidatie bij GoFysio

Training en revalidatie

Fysiotherapeutische behandelingen gericht op preventie.

Behandeling per sport

Fysiotherapeutische behandelingen gericht op specifieke sporten

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 medewerkers.  Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.