GoFysio

Wielrennen

Wielersport is ongekend populair in Nederland, steeds meer mensen vinden in het racefietsen of mountainbiken een vorm van ontspanning, uitdaging of conditieverbetering. Wielrennen is een heel goede sport met tal van positieve effecten zoals het verbeteren van de cardiovasculaire conditie (hart en longen), verminderen van de bloeddruk, verlagen van het cholesterol, enz.

Soms komen er ook blessures voor bij wielrennen, het is vervelend wanneer je hierdoor minder plezier beleeft aan het fietsen of je prestaties minder worden. GoFysio is gespecialiseerd in wielrennen en het behandelen van wielrenblessures. Hieronder vind je enkele veel voorkomende fietsblessures, klik op de betreffende link om te zien wat je daaraan kunt doen en wat onze aanpak is.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.