Behandelingen

Sportfysiotherapie

Een snelle efficiënte aanpak bij sportblessures is belangrijk als je zo snel mogelijk weer wilt sporten. Wil je snel en deskundig geholpen worden door echte specialistische (sport) fysiotherapeuten dan ben je bij GoFysio aan het juiste adres.

Gespecialiseerde Sportfysiotherapie

Omdat bij iedere sport zijn eigen kenmerkende blessures voorkomen waarbij een Specifieke Behandeling en Revalidatie noodzakelijk is, zijn de sportfysiotherapeuten van GoFysio allen gespecialiseerd in een bepaalde sport. Op die manier krijg je bij GoFysio altijd de best mogelijke behandeling. Hierbij is het niet alleen van belang dat je weer zo snel mogelijk terug kan keren in je sport maar er is ook aandacht bij het voorkomen dat de blessure terug komt.

Blessure typen
Voetbal blessures
Hardloop blessures
Wielren blessures
Tennis blessures
Overige sportblessures

Teamwerk

Soms is het nodig een blessure vanuit verschillende invalshoeken te benaderen

Het kan voorkomen dat verschillende therapeuten met ieder zijn eigen specialiteit betrokken wordt bij jouw behandeling. Zo kun je denken aan een chronische knieblessure bij een voetballer waarbij de looptechniek bepalend is voor het in stand houden van de klachten. Een looptrainer zal dan ingezet worden bij het behandeltraject. Dit teamwerk zorgt ervoor dat je de best mogelijke therapie krijgt.

Aanvullend onderzoek

Voor snelle diagnostiek beschikt GoFysio o.a. over echografie. Hierbij kan het letsel snel in kaart worden gebracht. Een duidelijke diagnose en prognose voor herstel is belangrijk voor efficiënte zorg. Zo nodig wordt overlegd met een van onze aangesloten orthopeden of sportartsen om zo snel mogelijk aanvullend onderzoek mogelijk te maken.

Wil je ook snel en vakkundige behandeling en revalidatie bij je Blessure?

Bel of stuur een WhatsApp naar: 085 – 06 56 333 of stuur een mail naar: info@gofysio.nl. Wij zullen u zo snel mogelijk helpen.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden