Behandelingen

Sportfysiotherapie

Sportfysiotherapie focust zicht op het behandelen en voorkomen van sportblessures. Een snelle efficiënte aanpak bij sportblessures is belangrijk als je zo snel mogelijk weer wilt sporten. Wil je snel en deskundig geholpen worden door echte specialistische (sport)fysiotherapeuten dan ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Onze sportfysiotherapeuten zijn allen gespecialiseerd in een bepaalde sport. Op deze manier kunnen zij jou de allerbeste zorg bieden. Zo kun je snel weer sporten en voorkomen we dat de blessure terugkeert.

Maak vandaag nog een afspraak

Gespecialiseerde Sportfysiotherapie

Omdat bij iedere sport zijn eigen kenmerkende blessures voorkomen waarbij een Specifieke Behandeling en Revalidatie noodzakelijk is, zijn de sportfysiotherapeuten van GoFysio allen gespecialiseerd in een bepaalde sport. Op die manier krijg je bij GoFysio altijd de best mogelijke behandeling. Hierbij is het niet alleen van belang dat je weer zo snel mogelijk terug kan keren in je sport maar er is ook aandacht bij het voorkomen dat de blessure terug komt.

Blessure typen
Voetbal blessures
Hardloop blessures
Wielren blessures
Tennis blessures
Overige sportblessures

Aanvullend onderzoek bij sportblessures

Voor snelle diagnostiek beschikt GoFysio onder andere over echografie. Hierbij kan het letsel snel in kaart worden gebracht. Een duidelijke diagnose en prognose voor herstel zijn belangrijk voor efficiënte zorg. Zo nodig wordt overlegd met een van onze aangesloten orthopeden of sportartsen om zo snel mogelijk aanvullend onderzoek mogelijk te maken.

Teamwerk voor de beste sportfysiotherapie

Soms is het nodig een blessure vanuit verschillende invalshoeken te benaderen

Het kan voorkomen dat verschillende therapeuten met ieder zijn eigen specialiteit betrokken wordt bij jouw behandeling. Zo kun je denken aan een chronische knieblessure bij een voetballer waarbij de looptechniek bepalend is voor het in stand houden van de klachten. Een looptrainer zal dan ingezet worden bij het behandeltraject. Dit teamwerk zorgt ervoor dat je de best mogelijke therapie krijgt. Ook kunnen wij de sportfysiotherapie combineren met andere behandelingen voor optimaal herstel. Onder andere Dry NeedlingMedical Taping en ShockWave Therapie kunnen ondersteuning bieden bij het herstel van een sportblessure.

Sportfysiotherapie bij verschillende blessures

Speciale behandeling voor iedere sportblessure

Sportfysiotherapie verhelpt en voorkomt klachten veroorzaakt door het sporten. Klachten die veel voorkomen zijn gescheurde enkelbanden, hamstringklachten, een tennis elleboog en een verzwikte enkel. Nadat uitgebreid onderzoek naar jouw klacht, starten we een behandelprocedure. Iedere sportblessure vraagt om een specifieke behandeling. Neem een kijkje op de pagina met klachten voor meer informatie over de sportblessure waar je last van hebt.

Wil je ook snel en vakkundige behandeling en revalidatie bij je sportblessure?

Maak dan snel een afspraak voor sportfysiotherapie bij GoFysio. Bel of stuur een WhatsApp naar: 085 – 06 56 333 of stuur een mail naar: info@gofysio.nl. Wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Sportfysiotherapie
Sportfysio
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak inplannen
Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden