Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

GoFysio Utrecht (Terwijde)

Centraal in de wijk Terwijde vind u de hoofdvestiging van GoFysio in Leidsche Rijn. De praktijk is direct gelegen naast het winkelcentrum Terwijde en op loopafstand van openbaar vervoer waardoor het goed bereikbaar is voor zowel bewoners uit de wijk als voor bezoekers uit omliggende wijken. Je kunt in de gehele omgeving gratis parkeren, ook heeft GoFysio een aantal eigen parkeerplaatsen.

De praktijk

GoFysio is al meer dan 14 jaar een begrip in Utrecht Leidsche Rijn. Wij zijn expert op het gebied van fysiotherapie, en hebben verschllende specialisaties zoals: manuele therapie, bekkenfysiotherapie, kinderfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, neurologie fysiotherapie en sportfysiotherapie.

Bij GoFysio krijg je de beste kwaliteit fysiotherapie, onze behandelingen zijn namelijk wetenschappelijk onderbouwd. Daarnaast houden wij de kwaliteit hoog met de nieuwste inzichten en apparatuur. De praktijken van GoFysio zijn PLUS-praktijk waarmee de hoogst haalbare kwaliteit en service wordt aangetoond, daarnaast staat klantvriendelijkheid bij ons voorop.

Bereikbaarheid GoFysio Utrecht (Terwijde)

De praktijk is goed bereikbaar vanuit heel Leidsche Rijn, het is namelijk gelegen in het gebouw “de Boemerang”, aan de Musicallaan in de wijk Terwijde. De ingang bevindt zich aan de kop van dit gebouw op de begane grond, hier vind u ook de receptie. Hier vindt je ook direct de diverse behandelkamers, deze bevinden zich op de begane grond. De oefenzaal is echter boven maar is zo nodig bereikbaar met een lift.

Specialisaties bij GoFysio Utrecht (Terwijde)

Bij GoFysio heb je ruime keuze uit specialistische fysiotherapie

Vanwege deze ruime keuze kun je bij GoFysio voor vrijwel alle lichamelijke klachten terecht. Zo kun je bijvoorbeeld terecht voor Manueel therapie, Sportfysiotherapie, Kinderfysiotherapie, Psychosomatische fysiotherapie, Bekkenfysiotherapie, Neurologische fysiotherapie, Oedeem- en Oncologie fysiotherapie.

Indicaties en behandelingen bij GoFysio Utrecht (Terwijde)

GoFysio Terwijde heeft een brede orientatie, dit betekent dat je bij ons voor verschillende behandelingen terecht kunt. Hierbij kun je denken aan hand- en polsklachten (handtherapie) en voorste kruisband revalidatie. Maar ook voor rug en nekklachten, hoofdpijn en duizeligheid ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast hebben we een speciaal programma voor chronische vermoeidheidsklachten. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de behandeling van rugklachten, zoals aanhoudende Lage rugpijn. Hiervoor kun je bij ons terecht voor het wetenschappelijke programma Rug & Fit.

Sporten bij GoFysio Utrecht (Terwijde)

Naast onze therapie en revalidatiemogelijkheden is het ook mogelijk om te sporten. Dit kan door middel van een fitness abonnement maar je kunt ook kiezen voor personal training. Op deze wijze blijf je ook na je behandeling of revalidatie fit en kun je gebruik blijven maken van onze expertise. Voor onze sportprogramma’s werken we samen met Athletic Health, een centrum gespecialiseerd in sport en revalidatie. Hierdoor sluiten onze diensten nog beter aan op de behoefte van onze klanten.

Binnenkijken Beneden

Binnenkijken Boven

Medewerkers op deze locatie

Rien van der Dussen GoFysio Nieuwegein

Rien van der Dussen

Kim Udenga GoFysio Nieuwegein

Kim Udenga

Mark Vonk GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mark Vonk

Louise van der Wijde GoFysio Utrecht (Terwijde)

Louise van der Weide- Ruitenbach

Marijke Hemmerlin GoFysio Utrecht (Terwijde)

Marijke Hemmerlin- Kozijnsen

Maaike van Alste GoFysio Utrecht (Terwijde)

Maaike van Alste

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek

Hein Hulshof GoFysio Utrecht (Terwijde)

Hein Hulshof

Mariska Bun GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mariska Bun

Carlijn van Otterloo GoFysio Utrecht (Terwijde)

Carlijn van Otterloo

Jose Polfliet GoFysio Utrecht (Terwijde)

Jose Polfliet

Niels Kramer GoFysio Utrecht (Terwijde)

Niels Kramer

Jasper Nijenhuis GoFysio

Jasper Nijenhuijs

Dennis Bothof

Dennis Bothof

Michael de Joode Team GoFysio

Michael de Joode

fitness begeleiding

Josine Theulen

Nikki Scheening GoFysio Team

Nikki Scheening

Annemarie Beukens GoFysio Nieuwegein

Annamarie Beukens