Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

GoFysio Utrecht (Terwijde)

Centraal in de wijk Terwijde in Utrecht ( Leidsche Rijn) vind u één van de hoofdvestigingen van GoFysio. Je kunt in de gehele omgeving gratis parkeren, maar er zijn ook een aantal eigen parkeerplaatsen. De praktijk is direct gelegen naast het winkelcentrum Terwijde. Op slechts enkele minuten van de A27.

Bereikbaarheid

We bevinden ons in het gebouw “de Boemerang”, aan de Musicallaan in de wijk Terwijde. De ingang bevindt zich aan de kop van dit gebouw op de begane grond, direct naast de ingang vind u ook de receptie. Tevens zijn hier diverse behandelkamers, deze bevinden zich op de begane grond. De oefenzaal is echter boven maar is zo nodig bereikbaar met een lift.

Bij GoFysio heb je ruime keuze uit specialistische fysiotherapie

Vanwege deze ruime keuze kun je bij GoFysio voor vrijwel alle lichamelijke klachten terecht.

Sportfysiotherapie bij sportblessures

Bij sportfysiotherapie kun je denken aan uiteenlopende klachten en blessures, zoals bijvoorbeeld hamstringklachten of een jumpersknee (knie pees ontsteking). Naast behandelingen, begeleiden we ook intensieve revalidatie trajecten zoals bij voorste kruisband letsel. We hebben een goede samenwerking met diverse orthopeden en sportartsen van bijvoorbeeld Orthoparc of Xpert Clinics. Daarnaast bieden we sport specifieke trainingen zoals veldfit voor sportclubs.

Manuele fysiotherapie

Voor diverse klachten kun je terecht bij één van onze manueel fysiotherapeuten. Je kunt hierbij denken aan hoofdpijn of nekklachten maar ook bij rugpijn wordt vaak manuele therapie ingezet, dit zorgt op korte termijn vaak voor verlichting. De therapeut manipuleert (kraakt) het gewricht, dit zorgt vaak direct voor verbetering in bewegingsvrijheid en afname van de pijn. Als alleen manuele therapie niet afdoende is, kan de behandeling ook gecombineerd worden met dry needling of medical taping.

Bekkenfysiotherapie

De bekkenfysiotherapeuten behandelen zowel mannen en vrouwen als jong volwassenen, met uiteenlopende problemen van het bekken of de bekkenbodem. Klachten zoals pijn in het bekkenbodemgebied, lage rugklachten of problemen met vrijen zijn slechts enkele voorbeelden. Ook problemen met plassen kunnen bijvoorbeeld ontstaan door disfunctie van de bekkenbodem. Voor een goede diagnose kunnen we gebruik maken van flowmetrie op locatie Terwijde.

Kinderfysiotherapie

Kinderen in alle leeftijden zijn welkom, van baby tot middelbare scholieren. Kinderfysiotherapie vindt vaak plaats op de praktijk locatie, maar baby’s worden wel zoveel mogelijk thuis behandeld. Daarnaast zijn we werkzaam op diverse basisscholen in Terwijde.

Neurologie fysiotherapie

Voor revalidatie of ondersteuning bij neurologische problemen zoals NAH ( niet aangeboren hersenletsel) kun je bij ons terecht voor uitstekende training en begeleiding. We hebben een goede samenwerking met de hoogstraat, en bieden diverse specifieke trainingen aan speciaal voor mensen met neurologische problemen. Zoals circuittraining of looptraining voor mensen met de ziekte van parkinson.

Binnenkijken Beneden

Binnenkijken Boven

Shockwave bij pijnklachten

Shockwave ook wel schokgolftherapie genoemd, is een effectieve behandelmethode bij (chronische) pijnklachten zoals een hielspoor of een pijnlijke achillespees. Shockwave wordt vaak ingezet als combinatie met een fysiotherapie behandeling.

Echografie in terwijde

Ook voor voor echografie kun je terecht bij GoFysio in Terwijde. Voor een nauwkeurige diagnose van de klacht of blessure kunnen we een echo maken van het pees of spierweefsel. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: hielspoor, schouderklachten, slijmbeursontsteking of knieproblemen.

Trainingsprogramma’s en therapie

Naast onze therapie en revalidatie mogelijkheden, hebben we ook een aantal specifieke programma’s zoals Energy controle bij chronische vermoeidheid. Of ons wetenschappelijk training programma rug & fit ,bij steeds terugkerende en aanhoudende rugpijn. Soms adviseren we dan ook een combinatie van behandelingen en training, dit kan door middel van een fitness abonnement naast fysiotherapie. Om fit te worden, of te blijven na het beëindigen van de fysiotherapie. Voor onze sportprogramma’s werken we samen met Athletic Health, een centrum gespecialiseerd in sport en revalidatie.

De praktijken van GoFysio zijn PLUS-praktijk waarmee de hoogst haalbare kwaliteit en service wordt aangetoond, daarnaast staat klantvriendelijkheid bij ons voorop.

Medewerkers op deze locatie

Rien van der Dussen GoFysio Nieuwegein

Rien van der Dussen

Kim Udenga GoFysio Nieuwegein

Kim Udenga

Mark Vonk GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mark Vonk

Louise van der Wijde GoFysio Utrecht (Terwijde)

Louise van der Weide- Ruitenbach

Maaike van Alste GoFysio Utrecht (Terwijde)

Maaike van Alste

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek

Hein Hulshof GoFysio Utrecht (Terwijde)

Hein Hulshof

Mariska Bun GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mariska Bun

Carlijn van Otterloo GoFysio Utrecht (Terwijde)

Carlijn van Otterloo

Jose Polfliet GoFysio Utrecht (Terwijde)

Jose Polfliet

Niels Kramer GoFysio Utrecht (Terwijde)

Niels Kramer

Jasper Nijenhuis GoFysio

Jasper Nijenhuijs

Dennis Bothof

Dennis Bothof

Michael de Joode Team GoFysio

Michael de Joode

Manon Nieboer

fysiotherapeut melvyn

Melvyn Mulder

quinten van bemmel sportverzorger

Quinten van Bemmel