GoFysio

Training & Revalidatie

Bij GoFysio kun je ook terecht voor Training en Revalidatie. Dit kan voor verschillende klachten en aandoeningen. Ook voor specifieke beweegprogramma’s is GoFysio de juiste plaats. Bijvoorbeeld voor voorste kruisband revalidatie, hartrevalidatie of revalidatie bij stress en vermoeidheid. Deze fysiotherapeutische programma’s zijn gericht op revalidatie, preventie en prestatie.

Training en revalidatie: begeleiding door Fysiotherapeut

Bij elk programma is vakkundige begeleiding aanwezig. Onze fysiotherapeuten en instructeurs zijn namelijk specialist voor de verschillende programma’s. Zij zullen een individueel programma maken, begeleiden en coachen tijdens de training en de voortgang evalueren. Hierdoor ben je gegarandeerd van kwaliteit.

Training en Revalidatie door Athletic Health

GoFysio werkt bij verschillende revalidatieprogramma’s samen met Athletic Health. Hierdoor is het mogelijk gebruik te maken van extra kennis. Op deze wijze kun je bij GoFysio nog meer kwaliteit verwachten wat aansluit op wat je nodig hebt. Daarbij zijn alle medewerker gecertificeerd en hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan.

Hieronder zie je enkele van onze Training en revalidatie programma’s. Door op de link te klikken kun je hier mee over lezen. Mocht je alsnog extra informatie willen, neem dan contact met ons op via: : 085-06 56 333 of mail naar info@gofysio.nl.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.