Behandelingen

Senioren Fitness

Senioren Fitness voor Senioren die Fit willen worden en blijven

Senioren fitness is voor iedereen die op een intensieve maar verantwoorde wijze aan zijn/haar gezondheid wil werken. U voelt zich snel fitter en energieker. Heeft u lichamelijke klachten? dan worden de oefeningen daarop aangepast. Onze speciaal hiervoor opgeleide fysiotherapeuten zijn in staat het maximale resultaat te halen uit iedere training.

Sporten op je eigen niveau

SeniorenFitness is een uniek trainingsprogramma met enorm veel variatie

Uit onderzoek blijkt dat Variatie belangrijk is voor een beter Trainingseffect. Dit komt doordat het zenuwstelsel zodanig geprikkeld wordt waardoor het zich steeds makkelijker en sneller aanpast. Hierdoor bouwt u sneller Spierkracht op. Voorafgaand aan het programma vindt er een persoonlijke intake plaats voor het bespreken van Doelstellingen en eventuele lichamelijke klachten en/of beperkingen.

Optimale Begeleiding

Sporten in kleine groepjes, onder begeleiding van een fysiotherapeut

Onze fysiotherapeuten zijn specialist in bewegen. Zijn er lichamelijke klachten of beperkingen dan wordt daar direct rekening mee gehouden. Lenigheid, Bloeddruk, Conditie, Kracht & Balans worden regelmatig gemeten. Hierdoor ziet u duidelijk welke progressie u maakt.

Voel je fitter dan ooit!

Opbouw van spierkracht, balans, coördinatie en lenigheid

De training is intensief maar verantwoord. Gericht op snelle progressie en een fitter, gezonder en energieker lichaam. Uit onderzoek blijkt dat Intensieve Training naast kracht, balans, coördinatie en lenigheid, ook goed is voor het lange uithoudingsvermogen. Daarnaast is het ontzettend leuk om te doen.

Voor wie is Senioren Fitness?

Senioren Fitness is voor iedereen die onder optimale begeleiding intensief wil sporten in een professionele omgeving. Onze fitness ruimten zijn optimaal ingericht om het maximale resultaat uit iedere training te halen.

Waar en wanneer

Terwijde
maandag 10:00 – 11:00 uur
maandag 15:00 – 16:00 uur
dinsdag 09:00 – 11:00 uur
donderdag 10:00 – 11:00 uur
vrijdag 09:00 – 11:00 uur
Nieuwegein
dinsdag 10:00 – 11:00 uur
woensdag 19:00 – 20:00 uur
donderdag 10:00 – 11:00 uur  Nieuw!
vrijdag 13:00 – 14:00 uur
Veldhuizen
maandag 10:00 – 11:00 uur Bootcamp voor Senioren
donderdag 10:00 – 11:00 uur
vrijdag 10:00 – 11:00 uur

Proefles en Tarieven

Kom vrijblijvend langs voor een gratis Proefles

Het is mogelijk om vrijblijvend een gratis proefles te volgen. Meldt u van tevoren even aan (info@gofysio.nl of bel: 085 – 06 56 333).

SeniorenFitness is niet duur, klik hier voor de tarievenlijsten.

Meld u ook aan voor Senioren Fitness

Meld u aan voor Seniorenfitness via: info@gofysio.nl of bel ons op 085 – 06 56 333.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden