Behandelingen

Corona revalidatie

Fysiotherapie na besmetting met het Corona virus

Bij GoFysio kunt u terecht voor revalidatie en herstel na besmetting met het Corona virus

Wij zullen u zo goed mogelijk ondersteunen nadat u ziek bent geweest door het Covid-19 virus. We begeleiden u één op één of in groepen met anderen die hetzelfde doormaken als u.

  • Wij bieden een persoonlijk opbouw schema aangepast op uw gezondheid en uw kunnen.
  • U kunt twee of drie keer per week terecht voor oefentherapie om uw spieren te versterken en de ademhaling makkelijker te laten gaan.
  • Wij houden contact met uw huisarts en de specialisten in het ziekenhuis.
  • De behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering
  • Bij GoFysio gaan we samen met u aan de slag om ervoor te zorgen dat u alles weer kunt doen als voorheen.

Herstellen na Covid-19

Deze therapie is beschikbaar voor iedereen met klachten na een besmetting van Covid-19 virus

Of u bent opgenomen in een ziekenhuis of niet, maakt niet uit. Ook hoeft u niet positief getest te zijn op Covid-19, de huisarts of specialist bepaalt of uw klachten het gevolg zijn van Corona.

Vergoeding herstelzorg Corona

Fysiotherapie na besmetting met het Corona virus wordt vergoed vanuit de basis verzekering vanaf de 1e behandeling

Wel gaat het ten koste van het eigen risico. Deze zorg wordt tot 1 augustus 2021 vergoed. De maximale periode voor deze vergoeding is 6 maanden en omvat maximaal 50 behandelingen. Bij uitzonderingen kan verlenging van nog eens 6 maanden worden aangevraagd.

Onderzoek

Een voorwaarde om voor vergoeding van de corona revalidatie in aanmerking te komen is dat u deelneemt aan het effectonderzoek

U dient toestemming te geven om geanonimiseerde gegevens van uw zorg te delen met de onderzoekers. Doel van dit onderzoek is gericht op het effect en de kosten van COVID-19.

Aanmelden voor Corona revalidatie

Wilt zich aanmelden of meer informatie dan kunt u bellen of een WhatsApp sturen naar: 085-06 56 333 of mail naar info@gofysio.nl.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden