Over GoFysio

Ga voor de beste fysiotherapie in de regio

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 medewerkers.  Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

Onze informatiepagina’s

Fysio rugklachten

Voor de best mogelijke behandeling op het gebied van rugpijn ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Zowel bij kortdurende (acute-) als aanhoudende (chronische-) rugpijn staan wij voor je klaar.

Fysio regio Utrecht

Op zoek naar gespecialiseerde fysiotherapie in regio Utrecht? Bij GoFysio is iedere therapeut gespecialiseerd in een bepaald gebied. Hierdoor krijg je altijd de beste fysiotherapeutische behandeling voor jouw klacht.

Fysio regio Amsterdam

GoFysio heeft twee vestigingen in Amsterdam om u de allerbeste zorg te bieden bij uw klacht. Van sportfysiotherapie tot manuele therapie en revalidatie.

Fysio Alphen aan den Rijn

Voor gespecialiseerde fysiotherapie in Alphen aan de Rijn helpt GoFysio je op weg. Wij focussen op resultaat & herstel, zodat je snel weer de oude bent.

Sportfysio

Een snelle efficiënte aanpak bij sportblessures is essentieel om zo snel mogelijk weer te kunnen sporten. Wil je snel en deskundig geholpen worden door echte specialistische (sport)fysiotherapeuten? Kom dan langs bij GoFysio.

Corona

Door middel van fysiotherapie kunnen wij u ondersteunen bij het herstel van corona gerelateerde klachten, zoals vermoeidheid, slappe spieren en kortademigheid. Hieronder zijn alle pagina’s gerelateerd aan corona te vinden.

Overig

Ontdek hieronder informatiepagina’s over overige onderwerpen. Natuurlijk vindt u ook pagina’s per klacht en behandeling op onze website. En mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Meer over

Je klacht

Er zijn verschillende klachten waardoor je acute problemen kunt ondervinden in het dagelijkse leven. Tijdens de intake bespreekt de therapeut de klachten en vormt een behandelplan om met een effectieve aanpak de klacht uit de weg te gaan.

Meer over

Je behandeling

Doordat iedere therapeut bij GoFysio zich specialiseert in een bepaald gebied, krijg je altijd de beste fysiotherapeutische behandeling. Kies hieronder de de aandoening die het beste past bij je klacht en lees meer over de aandoening.