Informatie

GoFysio Maarssen
Ambachtsweg 54
3542 DH Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

Fysiotherapie Maarssen

Fysiotherapie NewStyle Maarssen

Zoek je naar Fysiotherapie Maarssen? Dan ben je bij Wellness en Healthclub Newstyle in Maarssen aan het juiste adres. Hier zijn namelijk de fysiotherapeuten van GoFysio aanwezig om de best mogelijke therapie en revalidatie te bieden. Verschillende fysiotherapeuten werken met elkaar samen zodat voor iedere indicatie een specialist aanwezig is. Of het nu gaat om sportblessures zoals kniepijn, meniscusletsel of een tennisarm, of chronische aandoeningen zoals artrose, COPD of revalidatie na CVA. Voor iedere klacht is een specialistische therapeut in huis.

Bereikbaarheid Fysiotherapie Maarssen

De praktijk is zeer goed bereikbaar vanuit Maarssen en vanuit Utrecht tevens is er voldoende gratis parkeergelegenheid. De praktijk bevindt zich namelijk op de rand van het industrieterrein lage weide. Bij binnenkomst bij sportcentrum Newstyle vindt je de fysiotherapie direct tegenover de receptie waar je ook direct een afspraak kunt maken.

Plus praktijk

Fysiotherapie Maarssen is een PLUS praktijk, dit betekent dat de praktijk twee keer per jaar wordt geauditeerd door HCA (health care auditing). Dit doen wij sinds 2011 en hiermee voldoet GoFysio aan deze hoogste kwaliteitstandaard. Daarnaast is GoFysio ook Keurmerk Fysiotherapie lid. Ook hiervoor gelden hoge kwaliteitsvoorwaarden waaraan GoFysio ruimschoots voldoet.

Rug & Fit bij Fysiotherapie Maarssen

Wanneer je last hebt van rugklachten dan is GoFysio de juiste plek voor behandeling en revalidatie. Onze fysiotherapeuten zijn namelijk gespecialiseerd in het behandelen van rugpijn. Dit doen wij volgens het programma Rug & Fit. Zowel langdurige rugklachten als kortdurende rugklachten kunnen onze fysiotherapeuten in Maarssen uitstekend behandelen.

GoFysio Maarssen
Revalidatie Fysio Maarssen

Fysiotherapie Maarssen

Sportfysiotherapie

Onze fysiotherapeuten in Maarssen zijn gespecialiseerd in behandeling en revalidatie van sportklachten. Denk hierbij aan klachten bij balsporten zoals korfbal of handbal zoals een werpers-arm, schouderpijn of een tenniselleboog, maar ook voetbalblessures zoals voorste kruisband revalidatie of een verzwikte enkel. De fysiotherapeuten in Maarssen hebben zelf ook ervaring met intensief sporten en weten als geen ander hoe vervelend een sportblessure kan zijn.

Behandelen van Peesklachten

Bij Fysiotherapie Maarssen zijn de therapeuten ook gespecialiseerd in het behandelen van peesklachten. Hierbij kun je denken aan achillespeesklachten maar ook hielspoor of een tenniselleboog. Hierbij wordt door middel van verschillende behandelingen zoals PNE, of Shockwave therapie de pees behandeld wat in combinatie met gerichte oefeningen zeer effectief is. Twijfel dus niet en maak direct een afspraak voor behandeling. Wij helpen je graag van je klachten af.

Afspraak maken voor Fysiotherapie Maarssen

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Medewerkers op deze locatie

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek