Kinderfysiotherapie

Voor baby’s

In de eerste twee jaar maken baby’s een grote ontwikkeling door in groei en motoriek. Bij baby’s zijn er tekenen die op een motorisch probleem kunnen duiden. Bijvoorbeeld zich overstrekken door te veel spierspanning, veel huilen of het hebben van een voorkeurshouding. Dit laatste breng het risico met zich mee dat het hoofdje afgeplat kan raken.

Daarnaast kan de motorische ontwikkeling vertraagd zijn. Voorbeelden hiervan zijn: niet gaan rollen, zitten, kruipen of lopen. Andere problemen waarbij kinderfysiotherapie kan helpen zijn: te veel huilen, onrustig zijn en darmkrampjes heeft. Problemen ontstaan als een baby te vroeg geboren is. Kinderfysotherapie helpt ook bij motorische problemen door (aangeboren) afwijkingen.

Bekijk één van de voorbeelden van behandelmogelijkheden voor baby’s

Meer informatie nodig?

Wil je meer informatie over kinderfysiotherapie of heb je een specifieke vraag over mogelijke behandeling van jouw kind, neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag. Ook over vergoedingen van kinderfysiotherapie of andere vragen kun je bij ons terecht.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.