Behandelingen

Neurologie fysiotherapie

Specialist in behandeling en Revalidatie bij Neurologische aandoeningen

Bij GoFysio kun je terecht voor de beste fysiotherapeutische behandeling en begeleiding bij neurologische aandoeningen. Wij gebruiken verschillende geavanceerde behandelmethoden en behalen daarmee het maximale resultaat. GoFysio werkt samen met verschillende revalidatiecentra zoals De Hoogstraat en het MS centrum van het St. Antonius ziekenhuis. Daarnaast zijn wij lid van het MS Netwerk, CNA-net en het Multidisciplinair Niet-aangeboren Hersenletsel Netwerk (MNNU). Kortom, bij GoFysio bent u in goede handen.

Neurorevalidatie is Topsport!

GoFysio is gespecialiseerd in intensieve neurologische begeleiding

Behandelingen duren niet standaard 30 minuten maar kunnen zelfs, (afhankelijk van de belastbaarheid) meerdere uren duren, ook meerdere keren per week of zelfs dagelijkse begeleiding is mogelijk. Uniek is de begeleiding van topsporters en neurorevalidatie naast elkaar. Hierdoor ontstaat een sfeer waarbij het beste uit mensen naar boven komt. Wij zien neurorevalidatie als Topsport!

Programma’s

Naast de reguliere fysiotherapeutische behandelingen bij neurologische aandoeningen kun je bij GoFysio terecht voor een aantal heel specifieke behandelvormen en trainingen.

Ziekte van Parkinson
Boksen met Parkinson
Circuittraining
Looptraining bij Parkinson
Shockwave bij Spasticiteit

Beroerte / Stroke / CVA
Neuro Intensive Training
Looptraining na een beroerte
Fit Stroke Training
Shockwave bij Spasticiteit

MS / Myasthenia Gravis / ALS
Looptraining bij een Neurologische aandoening
Shockwave bij Spasticiteit

Aandoeningen Centraal Zenuwstelsel (veelvoorkomende)

 • Beroerte (CVA/Stroke)
 • Multiple Sclerose (MS)
 • Parkinson
 • Dementie

Aandoeningen Perifeer Zenuwstelsel (veel voorkomende)

 • Amyotrofe laterale sclerose (= ALS)
 • Guillain-Barré-syndroom
 • Klapvoet (= hanentred)

Spierziekten (veel voorkomende)

 • Myasthenia Gravis
 • Facioscapulohumerale Dystrofie (FSHD)
 • Guillain-Barre Syndroom (GBS)
 • Neuralgische Amyotrofie
 • Polymyositis

Kosten en Vergoeding van Neurorevalidatie

In vrijwel alle gevallen is vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Hiervoor is dan een verwijzing van arts of specialist nodig. Bij chronische aandoeningen in het algemeen geld dat de eerste 20 behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Tijdens het intakegesprek worden de mogelijkheden van vergoeding besproken.

Maak Direct een Afspraak voor Neurorevalidatie:

Bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl voor een vrijblijvend intakegesprek en behandelplan.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden