Revalidatie training

Fitstroke Neurorevalidatie training

Een groepsles voor mensen met NAH (niet aangeboren hersenletsel), fit blijven met goede begeleiding.

Fitstroke training is een vorm van neurorevalidatie in een groep. Deze groeples is speciaal voor patiënten met niet aangeboren hersenletsel  (NAH), je kunt hierbij denken aan een beroerte (CVA) of hersenbloeding. Doordat je traint met lotgenoten, is er vaak begrip en herkenning .  De les wordt dan ook begeleid door onze neurologie fysiotherapeuten, die hiervoor speciaal zijn opgeleid.

Fitstroke, een circuittraining met uitstekende begeleiding

In onze ruime oefenzaal wordt een circuit uitgezet met oefeningen en opdrachten, allemaal met een ander doel. Je kunt hierbij denken aan een tegelpad met evenwichtskussens om balans te trainen. Maar ook buikspieroefeningen met waterballen, om spieren te versterken. Soms is het een gezamelijk spel zoals voetballen, hierbij werken we dan aan coördinatie en evenwicht. Tussen de oefeningen door is er altijd een rustmoment, daarnaast is de training zo ingericht dat iedereen op zijn eigen niveau kan deelnemen.

revalidatie bij gofysio

Voor wie is Fitstroke training?

Fitstroke is een groeples voor patiënten met NAH ( niet aangeboren hersenletsel). De les wordt gegeven in een circuit van 50 minuten, in een groep van maximaal 10 mensen. Allereerst vind er een intake plaats bij één van onze neurologie fysiotherapeuten, waarin we bekijken wat uw hulpvraag is. Daarnaast zijn er een aantal testen en metingen zoals een loopanalyse en balans onderzoek, om een inzicht te krijgen in welke ondersteuning u nodig heeft met het sporten. Aansluitend na elke les kunt u een kopje koffie of thee drinken met elkaar.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Meer informatie over de Fitstroke training?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de fitstroke training? neem dan gerust contact met ons op! Bel of stuur een Whatsapp naar: 085-0656333 of mail naar: info@gofysio.nl

Fitstroke training locaties:

Bij deze GoFysio vestigingen kun je terecht voor Fitstroke training:

Onze Neurologie therapeuten:

Remy Hoff

Britte van Someren

Hein Hulshof GoFysio Utrecht (Terwijde)

Hein Hulshof

Maaike van Alste GoFysio Utrecht (Terwijde)

Maaike van Alste

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.