Behandelingen

Zwanger & Fit

Blijf fit tijdens je zwangerschap

Als je op een verantwoorde manier in beweging blijft tijdens de zwangerschap kun je veel klachten voorkomen. Ook het herstel na de bevalling verloopt sneller als je fit blijft tijdens de zwangerschap. Bij GoFysio kun je zwanger & Fit volgen vanaf de 12e week van de zwangerschap. Begeleidt door een Bekken-Specialist.

Voorkom bekkenpijn tijdens de zwangerschap

Door het versterken van de spieren rondom je bekken kun je veel klachten voorkomen

De kans op bekkenpijn neemt tijdens de zwangerschap toe. Dit komt o.a. door het ‘rekbaarder’ worden van de banden, toename van het lichaamsgewicht, het aannemen van een andere houding. Het versterken of sterk houden van de spieren rondom het bekken zorgt ervoor dat je een betere houding kunt aannemen. Daarnaast neemt je belastbaarheid toe waardoor veel klachten zullen verminderen of volledig verdwijnen. Echt Fit blijven tijdens de Zwangerschap doe je bij GoFysio.

Sporten tijdens de zwangerschap

Optimale begeleiding door bekkenspecialist

Zwanger & Fit is een effectieve, wekelijkse, small group training voor vrouwen die minimaal 12 weken zwanger zijn en die gevolgd kan worden tot aan de dag van de bevalling. Doordat een bekkenfysiotherapeut betrokken is bij het programma is Zwanger & Fit ook geschikt voor vrouwen die zwangerschapsgerelateerde bekkenpijn hebben.

De training

Werk aan je Conditie, kracht, Coördinatie & Stabiliteit

Tijdens de training, wordt speciaal aandacht gegeven aan het bekken, bekkenbodem & lage rug. De algemene conditie, stabiliteit van het bekken en de bekkenbodem komen ruim aan bod. Het is zelfs zo dat je nog behoorlijk wat conditie kunt opbouwen tijdens je zwangerschap, mits dit op een verantwoorde wijze gebeurt.

Aanmelden of meer informatie

Wil je je aanmelden of meer informatie over Zwanger & Fit? onze collega van BekkenzorgNU ontmoet u graag!

Herstellen na de bevalling?

Volg dan onze Post-partum Revalidatie voor een optimaal herstel na de bevalling

Ben je bevallen? Dan kun je deelnemen aan de Post-partum Revalidatie, hierin bouw je je conditie en belastbaarheid na de bevalling weer op begeleidt door onze gespecialiseerde Bekkenfysiotherapeut.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.