Afspraak maken bij een vestiging

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut voor jouw klacht? Of heb je interesse in een van onze behandelingen? En wil je een eerste kennismaking bij een vestiging bij jou in de buurt? Dan kun je een afspraak maken bij de gewenste vestiging. Dit doe je door in te loggen of jezelf in te schrijven. Vervolgens kun je een afspraak maken via een kalender. Na de inzending ontvang je van ons een bevestiging voor jouw gewenste afspraak.

✅ Binnen 1 minuut geregeld

Geen verwijzing nodig

Kies zelf een geschikte dag en tijd

Heb je nog vragen? Natuurlijk zijn wij ook telefonisch bereikbaar.
Algemeen nummer voor alle vestigingen085-0656333

of via email: info@gofysio.nl

Bij afspraken van kinderen jonger dan 6 jaar en voor bekkenfysiotherapie kan alleen telefonisch, via whatsapp of per e-mail een afspraak worden gemaakt. 

Nu een afspraak inplannen:

Untitled Page

Actieve Therapie

Over GoFysio

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 medewerkers.  Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

Locatie & adresgegevens

Vestigingen

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.