Afspraak maken bij een vestiging

Ben je op zoek naar een fysiotherapeut voor jouw klacht? Of heb je interesse in een van onze behandelingen? En wil je een eerste kennismaking bij een vestiging bij jou in de buurt? Maak dan direct een afspraak via onderstaande kalender. Na de inzending, ontvang je van ons een bevestiging voor jouw gewenste afspraak.

Nog vragen? Wij zijn natuurlijk ook telefonisch bereikbaar:
Algemeen nummer voor alle vestigingen085-0656333,

Nu een afspraak inplannen:

Untitled Page

Actieve Therapie

Over GoFysio

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 medewerkers.  Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

Adresgegevens

Musicallaan 151, 3543 EC Utrecht.

Ontdek meer

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Meer informatie

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Inloopspreekuur

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.

Zorgverzekeringen