Aandoeningen

Schouderpijn

GoFysio levert topkwaliteit op het gebied van behandeling en revalidatie van patiënten met schouderklachten in de breedste zin van het woord.

Gespecialiseerde Fysiotherapeuten

Een gespecialiseerd team van ervaren en goed opgeleide schouderspecialisten geven de hoogst mogelijke kwaliteitstherapie en revalidatie. Het team bestaat uit o.a. manueel therapeuten en sportfysiotherapeuten gespecialiseerd in schouders.

Samenwerkingen en Specialisten

GoFysio is lid van SchouderNetwerk Midden Nederland

GoFysio is aangesloten bij het Schoudernetwerk Midden-Nederland. Dit is een samenwerking tussen eerste- en tweedelijns fysiotherapeuten, gespecialiseerd in schouder revalidatie. Daarnaast werken de Schouderspecialisten van GoFysio samen met de Specialisten van BergmanClinics en St. Antonius Ziekenhuis. Er is direct contact met de Specialist, deze korte lijnen zijn belangrijk bij een goede revalidatie. Daarnaast is GoFysio voorkeursleverancier van verschillende ziekenhuizen, klinieken,  specialisten, sport- en revalidatieartsen.

Jouw Schouderklacht in goede handen

Door onze ervaring en deskundigheid worden bij GoFysio jaarlijks honderden Schouderpatiënten met succes behandeld. De meest voorkomende schouderklachten bij GoFysio zijn:

  • Schouderpijn
  • Instabiele schouder
  • Impingementklachten
  • Slijmbeursontsteking
  • Sportschouder
  • Schouder Luxatie
  • Subacromiaal Pijn Syndroom (SAPS)
  • Rotatorcuff syndroom
  • Postoperatieve revalidatie

Maak direct een afspraak

Wil je ook een behandeling bij een Schouderspecialist? Bel of WhatsApp direct naar: 085-0656333 of mail naar: info@gofysio.nl

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden