GoFysio

Neurologische aandoeningen

Voor alle neurologische aandoeningen kun je terecht bij GoFysio. Een team van ervaren fysiotherapeuten gespecialiseerd in neurologische fysiotherapie en revalidatie staat garant voor de best mogelijke zorg bij neurologische klachten. GoFysio beschikt daarnaast over geavanceerde apparatuur voor neurologische revalidatie zoals een C-Mill (Motek) voor speciale looptraining en een MOTOmed voor ondersteunende training van de arm en been functie.

Meer weten? Bezoek onze informatiepagina’s

Hoe werkt het?

De fysiotherapeut

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kom langs!

Inloopspreekuur

Op verschillende locaties en tijdstippen kun je bij GoFysio terecht op het Inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld als je bij acute klachten snel gezien wilt worden door een fysiotherapeut. 

Hoe werkt het?

Zorgverzekeringen

Zorg en Verzekeringen zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Helaas zijn de regels qua vergoedingen niet altijd even overzichtelijk. Lees meer over de meest voorkomende vragen.