Aandoeningen

Revalidatie na Kanker

Door de ziekte en de behandelingen zijn de spieren en het bot afgenomen en is de conditie minder geworden. Revalidatie kan helpen bij herstel hiervan. Fitnessoefeningen, kracht en conditie training, individueel of in kleine groepjes zijn onderdeel van het programma. Men oefent op het eigen niveau, onder begeleiding van een deskundige fysiotherapeut.

Mensen met kanker die het revalidatieprogramma hebben gevolgd, geven aan dat de vermoeidheid verminderd is en hun kwaliteit van leven en dagelijks functioneren beter is geworden. De lichamelijke conditie neemt toe en het emotioneel evenwicht en de kwaliteit van leven verbeteren. De mate van herstel hangt uiteraard af van de persoonlijke situatie.

Kracht en Conditietraining bij Kanker

Bewegen blijkt een positieve uitwerking te hebben. Zowel na de behandeling, maar ook tijdens de behandeling van Kanker. Lichamelijke training helpt beter om te gaan met de ziekte en verbetert de kwaliteit van leven. Het beste effect wordt bereikt bij een mix van aerobe (conditie training) en krachtoefening.

Vermoeidheid bij Kanker

Omdat vermoeidheidsklachten na kanker veelvuldig voorkomt, vereist dit nauwkeurige afstemming van de therapie. Energy Control Therapie kan in dat geval onderdeel uitmaken van de revalidatie. Het richt zich op de juiste afstemming van conditie, kracht & ademhaling. Hierdoor neemt de conditie toe en voel je je veel minder moe.

Aanvullende behandelingen bij Kanker

Wanneer nodig kan aanvullende therapie worden gegeven, hierbij kun je denken aan (lymfe-) massage of Oedeem Therapie; Mobilisaties; Zwachtelen; Tapen; enz. Dit zal ondersteunend zijn aan de revalidatie waardoor het allemaal wat makkelijker verloopt.

Maak direct een afspraak

Wil je een afspraak maken voor revalidatie of behandeling? Bel: 085-0656333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden