Aandoeningen

Nekpijn

Een pijnlijke nek

Nekpijn is vervelend en zorgt ervoor dat je niet vrij kunt bewegen. Om je heen kijken of autorijden wordt plotseling een pijnlijke gebeurtenis. De pijn komt zomaar ineens, doordat je een verkeerde beweging maakt, of het ontstaat juist geleidelijk aan. Nekpijn is lastig en komt altijd ongelegen. Na rugpijn is het de meest voorkomende klacht met betrekking tot bewegen. Eigenlijk krijgt iedereen er weleens mee te maken in meer of mindere mate.

Een juiste behandeling van nekpijn zorgt voor (snelle) verbetering en een optimaal herstel. Dit zodat je weer pijnvrij kunt bewegen en je dagelijkse activiteiten kunt doen. Niet alleen is snel herstellen van groot belang, juist ook een blijvend herstel is belangrijk.

De best mogelijke zorg voor jouw nekpijn

Om je de beste zorg te bieden voor jouw nekpijn en je goed en langdurig van de pijn af te helpen, heeft GoFysio het Zorgplan Nekpijn. Dit is een effectief programma voor nekpijn ontwikkeld door professionals op het gebied van nekpijn. Een persoonlijk zorgplan op basis van een goede inschatting van de ernst en de soort nekpijn waar je last van hebt. Zo kom je goed en langdurig van je pijn af. Met het Zorgplan Nekpijn combineren we de laatste inzichten en richtlijnen tot de best mogelijke zorg voor jou. Gegeven door gespecialiseerde fysiotherapeut van GoFysio.

De voordelen van het Zorgplan Nekpijn

Direct aan de slag

De zorg voor jouw nekpijn begint op het moment dat je je in de fysiotherapiepraktijk meldt. In de praktijk gaan we direct aan de slag en bepalen we wat de oorzaak is van jouw nekpijn. Door dit meteen te doen, kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde behandeling om je weer pijnvrij te
krijgen.

Persoonlijke aanpak

Geen nekpijn is hetzelfde en de behandeling vraagt dan ook om maatwerk. Dit is afhankelijk van de verschijnselen waar je last van hebt. In het zorgplan onderscheiden we vier soorten nekpijn. De aanpak van de nekpijn bestaat uit een combinatie van behandelingen, oefeningen en metingen. De behandeling
kan variëren van zes weken tot twaalf weken.

Gericht op resultaat

Het spreekt voor zich dat we constant bijhouden welke vorderingen je maakt. Zo weet je exact waar je aan toe bent en welke resultaten je kunt verwachten. Bij de afronding van jouw behandeling kun je weer pijnvrij bewegen. Het Zorgplan Nekpijn vermindert de kans dat je nekpijn in de toekomst weer terugkomt.

Kwaliteit als uitgangspunt

Het Zorgplan Nekpijn wordt exclusief aangeboden door fysiotherapiepraktijken, die zijn aangesloten bij FysioTopics. Dit is een vereniging waarin praktijken samenwerken om de best mogelijke zorg te ontwikkelen. De zorgplannen staan voor kwaliteit van zorg en worden ontwikkeld door professionals op basis van landelijke richtlijnen en actuele wetenschappelijke inzichten.

De fysiotherapeuten van GoFysio zijn speciaal geschoold voor de behandeling van nekpijn met het zorgplan. Zodoende kun je rekenen op de best mogelijke zorg voor jouw klacht of aandoening.

Het Zorgplan Nekpijn voor de beste aanpak

Het Zorgplan Nekpijn is speciaal ontwikkeld om je pijnklachten
weg te nemen en om te voorkomen dat je in de toekomst weer
last krijgt.

De resultaten van het zorgplan spreken voor zich:

91% van de patiënten is veel verbeterd of volledig hersteld
96% van de patiënten is zeer tevreden
(resultaten gemeten onder meer dan
30.000 behandelde patiënten)

Vergoeding van het Zorgplan Nekpijn

Het Zorgplan Nekpijn wordt vergoed uit de aanvullende zorgverzekering. De behandelingen, die je van je fysiotherapeut ontvangt, worden in mindering gebracht op de vergoeding vanuit uw aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Informeer bij je zorgverzekeraar naar het aantal behandelingen
waar je recht op hebt.

Manuele therapie
Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.