Aandoeningen

Stroke / Beroerte (CVA)

Het revalidatieproces bij een beroerte of CVA is enorm inspannend, er is veel doorzettingsvermogen voor nodig. Maar door intensieve training zijn goede resultaten te halen.

Intensieve revalidatie op Maat voor het beste resultaat

Uit onderzoek blijkt dat Intensive, persoonlijk afgestemde revalidatie bij een beroerte het beste resultaat geeft. Een training wordt afgestemd op de persoonlijke belastbaarheid en kan bij GoFysio wel meer dan een uur duren. Afhankelijk van de symptomen bij de beroerte wordt voor of na de training persoonlijke behandeling gegeven. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het verminderen van de spasticiteit door speciale technieken maar ook het behandelen van pijnlijke gebieden of verminderen van de stijfheid. Wanneer mogelijk wordt er zelfstandig geoefend onder supervisie van een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Fysiotherapie bij CVA

Naast de reguliere fysiotherapeutische behandelingen bij een beroerte of CVA kun je bij GoFysio terecht voor een aantal heel specifieke behandelvormen en trainingen:

Revalidatie programma’s
Neuro Intensive Training Intensieve training bij een CVA
Looptraining na een beroerte Beter en Veiliger lopen op een speciaal voor CVA ontwikkelde loopband
Fit Stroke Training Groepstraining gericht op dagelijkse functies
Shockwave bij Spasticiteit Meest effectieve therapie bij Spasticiteit

Behandeling aan huis

Als het nodig is komt de fysiotherapeut bij je thuis

Het voordeel van Fysiotherapie aan Huis is dat de revalidatie sneller kan starten. Uit onderzoek blijkt dat juist in de beginfase de meeste progressie kan worden geboekt. Daarnaast krijgt de fysiotherapeut direct een indruk van de thuissituatie. Wanneer mogelijk gaat de revalidatie op een later tijdstip verder op de locatie van GoFysio.

Kosten en Vergoeding van Fysiotherapie bij een Beroerte / Stroke

In vrijwel alle gevallen is vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Hiervoor is dan een verwijzing van arts of specialist nodig. Bij chronische aandoeningen in het algemeen geld dat de eerste 20 behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Tijdens het intakegesprek worden de mogelijkheden van vergoeding besproken.

Maak direct een Afspraak voor Behandeling of Revalidatie

Bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl voor een vrijblijvend intakegesprek en behandelplan.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.