Aandoeningen

Stroke / Beroerte (CVA)

Het revalidatieproces bij een beroerte of CVA is enorm inspannend, er is veel doorzettingsvermogen voor nodig. Maar door intensieve training zijn goede resultaten te halen.

Intensieve revalidatie op Maat voor het beste resultaat

Uit onderzoek blijkt dat Intensive, persoonlijk afgestemde revalidatie bij een beroerte het beste resultaat geeft. Een training wordt afgestemd op de persoonlijke belastbaarheid en kan bij GoFysio wel meer dan een uur duren. Afhankelijk van de symptomen bij de beroerte wordt voor of na de training persoonlijke behandeling gegeven. Dit kan bijvoorbeeld bestaan uit het verminderen van de spasticiteit door speciale technieken maar ook het behandelen van pijnlijke gebieden of verminderen van de stijfheid. Wanneer mogelijk wordt er zelfstandig geoefend onder supervisie van een gespecialiseerde fysiotherapeut.

Fysiotherapie bij CVA

Naast de reguliere fysiotherapeutische behandelingen bij een beroerte of CVA kun je bij GoFysio terecht voor een aantal heel specifieke behandelvormen en trainingen:

Revalidatie programma’s
Neuro Intensive Training Intensieve training bij een CVA
Looptraining na een beroerte Beter en Veiliger lopen op een speciaal voor CVA ontwikkelde loopband
Fit Stroke Training Groepstraining gericht op dagelijkse functies
Shockwave bij Spasticiteit Meest effectieve therapie bij Spasticiteit

Behandeling aan Huis

Als het nodig is komt de fysiotherapeut bij je thuis

Het voordeel van Fysiotherapie aan Huis is dat de revalidatie sneller kan starten. Uit onderzoek blijkt dat juist in de beginfase de meeste progressie kan worden geboekt. Daarnaast krijgt de fysiotherapeut direct een indruk van de thuissituatie. Wanneer mogelijk gaat de revalidatie op een later tijdstip verder op de locatie van GoFysio.

Kosten en Vergoeding van Fysiotherapie bij een Beroerte / Stroke

In vrijwel alle gevallen is vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Hiervoor is dan een verwijzing van arts of specialist nodig. Bij chronische aandoeningen in het algemeen geld dat de eerste 20 behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Tijdens het intakegesprek worden de mogelijkheden van vergoeding besproken.

Maak direct een Afspraak voor Behandeling of Revalidatie

Bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl voor een vrijblijvend intakegesprek en behandelplan.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden