Behandelingen

Bekkenfysiotherapie

Specialist in de behandeling van bekken- en bekkenbodemklachten bij mannen, vrouwen en kinderen

Het GoFysio bekken- en bekkenbodemteam levert topzorg op het gebied van bekken- en bekkenbodemklachten voor zowel kinderen als (jong)volwassenen. Wij beschikken over ruime ervaring en expertise en een groot netwerk van specialisten.

Bekken en bekkenbodem

De bekkenbodemspieren ondersteunen de organen in je buik. Ze vervullen daarmee een belangrijke functie bij plassen, poepen en vrijen. Daarnaast vormen ze, liggend in je bekken, een belangrijk onderdeel van de bewegingsketen.

Klachten in het bekkengebied kunnen ontstaan als gevolg van:

  • zwangerschap of bevalling
  • hypermobiliteit
  • een blessure aan voet, knie, heup of rug
  • overbelasting en stress
  • een operatie in het buik- en bekkengebied
  • een neurologische aandoening
  • endometriose
  • bestraling of chemotherapie

Onze werkwijze

Bij GoFysio werken we vanuit de visie van het biopsychosociale model, dat wil zeggen dat we bekijken hoe de klachten zijn ontstaan en welke factoren er mee spelen in het in stand houden van uw klachten. We kijken daarbij naar lichamelijke factoren (fysieke gezondheid, beperkingen), psychische factoren (b.v. draagkracht, zelfvertrouwen) en sociale factoren (werk, familie, school e.a.). Al deze factoren hebben invloed op elkaar en nemen we dus mee in het behandelplan. We starten daarom met een uitgebreide intake. Naast het reguliere bekkenfysiotherapeutische onderzoek kunnen we in onze diagnostiek aanvullend gebruik maken van Maple, Echografie of Flowmetrie. Hierdoor ben je verzekerd van de juiste diagnose en gerichte therapie. Samen met jou komen we tot een behandelplan op maat. Waar nodig verwijzen we je door binnen ons netwerk.

Wat hebben wij je te bieden

Je kunt bij ons terecht wanneer je last hebt van:

Kinderen kunnen terecht bij onze kinderbekkenfysiotherapeut . Zij is speciaal opgeleid om kinderen te begeleiden wanneer zij last hebben van natte broeken, bedplassen, buikpijn en/of obstipatie.

Afspraak maken

Wilt u een behandeling bij de bekkenfysiotherapeut, neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij u aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat u het burgerservicenummer van uw kind bij de hand heeft. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, u kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden