Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
Nieuwegein 3439 ME
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Terug naar overzicht

Vestiging

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)

Fysiotherapie in Nieuwegein
GoFysio Nieuwegein is een van de grootste fysiotherapie praktijken van Nederland. Iedere fysiotherapeut is gespecialiseerd in een specifieke aandoening of regio. Zo vind je bij GoFysio Nieuwegein altijd de beste Fysio van de regio!

Je kunt niet alleen voor algemene fysiotherapie terecht in Nieuwegein, maar ook voor: manuele therapie, sportfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Of je nu op zoek bent naar Shockwavetherapie, Dry Needling of Echografie, al deze diensten worden aangeboden in Nieuwegein.

Sportfysiotherapie in Nieuwegein
Voor behandeling van sportblessures zoals een verzwikte enkel, knieklachten of voorste kruisband revalidatie zijn in Nieuwegein specialistische fysiotherapeuten aanwezig. Ook voor achillespees klachten of een tenniselleboog kun je in Nieuwegein uitstekend worden behandeld door een van onze fysio’s.

Neurologische Fysiotherapie in Nieuwegein
In Nieuwegein hebben we bijzonder veel ervaring met fysiotherapie op het gebied van Neurologie zoals CVA, Dwarslaesie, Parkinson en MS. Dus ook voor neurologische aandoeningen kun je terecht bij onze fysiotherapeut in Nieuwegein.

Fitter worden kan bij GoFysio in Nieuwegein
Voor Vitaliteitsklachten zoals Chronische vermoeidheid, Slaapproblemen, Overgewicht en Diabetes heeft GoFysio in Nieuwegein speciale programma’s. Hierin heeft GoFysio samenwerking met de sportinstructeurs van Athletic Health. Voor wie fitter wil worden kan dus ook terecht bij onze fysiotherapeut in Nieuwegein.

Manuele Therapie Nieuwegein
De manueel therapeut behandelt nekpijn en rugpijn op een heel efficiënte manier. Middels manuele mobilisaties en speciale rug oefeningen is dit een van de snelste manieren om van rugpijn af te komen. Onze manueel therapeuten in Nieuwegein werken onder andere met Back Rehab Therapie, een complete aanpak bij Rugpijn.

Sportfysiotherapie Nieuwegein
De sportfysiotherapeuten in Nieuwegein zijn uitstekend opgeleid voor het behandelen van veel voorkomende maar ook complexe sportletsels. Bij GoFysio Nieuwegein worden wel meer dan 100 voorste kruisband revalidatie trajecten per jaar met succes uitgevoerd. Maar natuurlijk kun je ook terecht voor bijvoorbeeld kniepijn of een verzwikte enkel.

Bekkenfysiotherapie Nieuwegein
Bij GoFysio werken meerdere bekkenfysiotherapeuten. De bekkenfysiotherapeuten in Nieuwegein zijn gespecialiseerd in bekkenpijn en urine incontinentie. Daarnaast begeleiden we vrouwen rondom de zwangerschap.

Meteen een afspraak inplannen