Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
3439 ME Nieuwegein
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

GoFysio Nieuwgein Archimedesbaan

Vestiging

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)

Fysiotherapie in Nieuwegein

Voor de beste fysiotherapie in Nieuwegein kun je terecht bij GoFysio. GoFysio Nieuwegein, gelegen op de Archimedesbaan, is gespecialiseerd in verschillende vormen van fysiotherapie. Zo kun je er bijvoorbeeld terecht voor Manuele therapie, Sportfysiotherapie en Bekkenfysiotherapie. Daarnaast is deze praktijk gespecialiseerd in Neurorevalidatie. Ook kun je er terecht voor behandeling en begeleiding bij chronische vermoeidheid en overgewicht. Kortom: voor iedere klacht is er een passende behandeling.

Bereikbaarheid GoFysio Nieuwegein

GoFysio Nieuwegein is gelegen aan de Archimedesbaan 2, aan de rand van Industrieterrein Plettenburg. De praktijk is ook uitstekend bereikbaar vanuit Nieuwegein Vreeswijk of Galecop. Ook vanaf de A27 is het slechts 2 minuten met de auto. Bij de praktijk is voldoende eigen parkeergelegenheid. Hier kun je gratis parkeren.

De kwaliteit van fysiotherapie Nieuwegein

GoFysio Nieuwegein, op de Archimedesbaan 2, is een van de modernste fysiotherapie praktijken van Nederland. De praktijk beschikt namelijk over de meest geavanceerde technologie en zeer goed opgeleide therapeuten. Iedere fysiotherapeut is gespecialiseerd in een specifieke aandoening. Hierdoor ben je altijd verzekerd van de beste fysiobehandeling door een specialist. Tevens werken de fysiotherapeuten in teams samen, zodat ze hun kennis en kunde kunnen delen. Bovendien heeft GoFysio de status PLUS praktijk. Dit is een status die alleen aan de beste praktijken van Nederland wordt gegeven. Oftewel: genoeg redenen waarom GoFysio Nieuwegein de beste Fysio van de regio is!

Fysiotherapie behandelingen

Sportfysiotherapie in Nieuwegein

Voor behandeling van sportblessures, zoals een verzwikte enkel of knieklachten, ben je bij GoFysio Nieuwegein in goede handen. Wij behandelen namelijk ontzettend veel sporters zoals voetballers, hockey en tennissers. Zo voeren wij elk jaar meer dan 100 voorste kruisband revalidatie trajecten met succes uit. Niet alleen recreatieve sporters, maar ook sporters van professionele clubs kiezen vaak voor GoFysio. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan spelers van FC Utrecht en Vitesse. Maar ook wielrenners van Nationaal en Internationaal niveau vind je regelmatig bij GoFysio in Nieuwegein. Daarnaast hebben we intensief contact met verschillende orthopeden en sportartsen van bijvoorbeeld, Annatommie, het UMC, de Bergmankliniek en het st. Antonius.

Medical taping bij rugklachten
Shockwave Fysiotherapeut Maarssen

Neurologische Fysiotherapie bij GoFysio Nieuwegein

In Nieuwegein hebben we bijzonder veel ervaring met fysiotherapie op het gebied van Neurologie zoals CVA, Dwarslaesie, Parkinson en MS. We beschikken namelijk over apparatuur om het lopen te verbeteren. Denk hierbij aan een C-Mill en een Motomed voor arm & beentraining. Dus ook voor neurologische aandoeningen kun je terecht bij GoFysio Nieuwegein.

Bekkenfysiotherapie in Nieuwegein

Bij GoFysio Nieuwegein kun je ook terecht voor bekkenfysiotherapie. Het GoFysio bekken- en bekkenbodemteam levert fysiotherapie bij bekken- en bekkenbodemklachten. Zij helpen zowel mannen en vrouwen als kinderen. Daarnaast beschikken wij over ruime ervaring, expertise en een groot netwerk van specialisten. Zo kunnen wij de allerbeste zorg bieden.

Kaakfysiotherapie bij jou in de buurt

Ook voor kaakfysiotherapie hebben wij specialisten in huis. Kaakklachten kunnen ontstaan na een langdurige tandarts- of kaakchirurgische behandeling, maar ook door het klemmen van de kaken als gevolg van spanning en door het tandenknarsen. Bij kaakklachten als nekpijn, hoofdpijn en kaakpijn kan kaakfysiotherapie uitkomst bieden. Tijdens kaakfysiotherapie focust een gespecialiseerde kaakfysiotherapeut niet alleen op de behandeling van de klachten, maar ook op de onderliggende oorzaak.

Fitter worden kan bij GoFysio in Nieuwegein

Tevens kun je bij onze fysiopraktijk langskomen voor vitaliteitsklachten. Hierbij kun je denken aan chronische vermoeidheid of overgewicht. GoFysio werkt met speciale wetenschappelijke behandelmethodes voor optimaal resultaat. Hierin heeft GoFysio een samenwerking met sportcentrum Athletic Health. Wie fitter wil worden kan dus ook terecht bij GoFysio in Nieuwegein.

Snel terecht voor Manuele Therapie in Nieuwegein

Er zijn meerdere manueel therapeuten werkzaam in Nieuwegein. Hierdoor kun je voor Manuele Therapie doorgaans binnen twee dagen terecht. Dit is erg prettig, omdat de manuele therapie zeer effectief is bij acute klachten zoals rug-, nek- en schouderklachten. Daarnaast is er voor rugklachten een wetenschappelijk behandelprotocol. Dit wordt ingezet wanneer de klachten regelmatig terugkomen. Hiervoor kun je meer lezen op de pagina Rug & Fit.

Voor elke klacht een passende behandeling

Behandelingen in Nieuwegein

Bij GoFysio bieden we voor alle orthopedische en neurologische klachten een passende behandeling. We nemen uitgebreid de tijd om een diagnose te stellen, zodat we een effectief behandelplan kunnen opstellen. Indien nodig bieden wij behandelingen als Dry Needling en Medical Taping in combinatie met gespecialiseerde fysiotherapie. Zo kunnen we altijd de juiste zorg bieden!

Maak een afspraak bij GoFysio

Ervaar je klachten op het gebied van houding en beweging? En wil je geholpen worden door een specialist? Maak dan direct een afspraak bij onze fysiopraktijk in Nieuwegein. Voor fysiotherapie is in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van een arts of specialist. Daarom kun je vaak direct bij ons terecht.

Medewerkers op deze locatie

Rien van der Dussen GoFysio Nieuwegein

drs. Rien van der Dussen

Sport- en Manueel therapeut

Bewegingswetenschapper

Kim Udenga GoFysio Nieuwegein

Kim Udenga

Sportfysiotherapeut

Algemeen manager GoFysio

GoFysio Nieuwegein

Arjan Plaatsman

Fysiotherapeut

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Oorburg

(sport-) Fysiotherapeut

Annemarie Beukens GoFysio Nieuwegein

Annemarie Beukens

Financieel manager

GoFysio Nieuwegein

Dimas Haring

(sport-) Fysiotherapeut

Michael de Joode Team GoFysio

Michael de Joode

(Kinder-) Fysiotherapeut

Jop GoFysio Nieuwegein

Jop Schoonhoven

Fitnessinstructeur

Fitness manager

Manon GoFysio Nieuwegein

Manon Broekhuijse

Sportinstructeur

fitness begeleiding

Josine Theulen

Sportinstructeur

sportmasseur

Marieke van Leerdam

Assistent Inspanningsfysiologie

Marketingmanager

Team GoFysio

Niels Balvers

Podotherapeut

Van sportfysiotherapie tot manuele therapie en revalidatie

Voor gespecialiseerde fysiotherapie helpt GoFysio je op weg

In verschillende kenniscentra van GoFysio werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Van sportfysiotherapie tot manuele therapie en revalidatie. Er staat altijd een gespecialiseerde therapeut voor je klaar om je de beste zorg te geven. Daarnaast kun je bij GoFysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en (herstel)-trainingen.

Wist je bovendien dat je voor fysiotherapie geen verwijzing van je huisarts of een specialist nodig hebt? Je kunt direct bij ons terecht. Er is namelijk altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Wij focussen op resultaat & herstel, zodat je snel weer de oude bent.

Laat ons weten waar je last van hebt:

Orthopedisch

Voor iedere aandoening heeft GoFysio een specialist in huis. Doordat iedere therapeut zich specialiseert in een bepaald gebied krijg je altijd de beste fysiotherapeutische behandeling.

Neurologisch

GoFysio begeleidt je met neurologische aandoeningen door middel van fysiotherapeutische behandelingen. Denk aan aandoeningen als artrose, reuma, fibromyalgie en COPD.

Overig

De specialisten van GoFysio zijn gespecialiseerd in verschillende aandoeningen. Zo krijg je de beste behandeling door een therapeut in het bepaalde vakgebied.

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.