Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
3439 ME Nieuwegein
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

GoFysio Nieuwgein Archimedesbaan

Vestiging

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)

Fysiotherapie in Nieuwegein

Voor fysiotherapie in Nieuwegein kun je terecht op de Archimedesbaan bij GoFysio. Bijvoorbeeld voor manuele therapie, sportfysiotherapie of Bekkenfysiotherapie.  Daarnaast is deze praktijk gespecialiseerd in Neurorevalidatie. Maar ook specifieke behandeling en begeleiding bij chronische vermoeidheid en overgewicht. Kortom: voor iedere klacht is er een passende behandeling.

Behandelingen in Nieuwegein

Bij GoFysio bieden we voor alle orthopedische en neurologische klachten een passende behandeling. We nemen uitgebreid de tijd om een diagnose te stellen, en kunnen hierdoor gericht een behandelplan maken. Indien nodig kunnen we zodoende behandelingen als Dry Needling en Medical Taping combineren met gespecialiseerde fysiotherapie.

Neurologische Fysiotherapie bij GoFysio Nieuwegein

In Nieuwegein hebben we bijzonder veel ervaring met fysiotherapie op het gebied van Neurologie zoals CVA, Dwarslaesie, Parkinson en MS. We beschikken namelijk over apparatuur om het lopen te verbeteren. Denk hierbij aan een C-Mill en een Motomed voor arm & beentraining. Ook bieden we bijvoorbeeld specifieke training aan, je kunt hierbij denken aan boksen met Parkinson, of fit-stroke training. Dus ook voor neurologische aandoeningen kun je terecht bij GoFysio.

Kinderfysiotherapie tot 18 jaar

Voor kinderfysiotherapie in alle leeftijdscategorieën. Je kunt hierbij denken aan baby’s, kleuters, pubers of middelbare scholieren tot 18 jaar. Een verwijzing is niet nodig, daarnaast wordt de behandeling van kinderfysiotherapie vergoed vanuit de basisverzekering. Daarnaast bieden we voor kinderen speciale beweegprogramma’s aan, zoals bijvoorbeeld kids,fit,fun.

Bekkenfysiotherapie

Bij GoFysio Nieuwegein kun je ook terecht voor bekkenfysiotherapie. Het GoFysio bekken- en bekkenbodemteam levert fysiotherapie bij bekken- en bekkenbodemklachten zowel bij vrouwen als mannen. Naast bekken fysiotherapie bieden we ook een gerichte training aan voor bekkenklachten zoals moeder&fit, of zwanger&fit. Daarnaast beschikken wij over ruime ervaring, expertise en een groot netwerk van specialisten. Zo kunnen wij de allerbeste zorg bieden.

Sportfysiotherapie in Nieuwegein

Voor behandeling van sportblessures, zoals een verzwikte enkel of knieklachten, ben je bij GoFysio Nieuwegein in goede handen. Wij behandelen namelijk veel sporters zoals voetballers, hockey en tennissers. Zo voeren wij elk jaar meer dan 100 voorste kruisband revalidatie trajecten met succes uit. We zijn aangesloten bij FC kruisband, en hebben een intensieve samenwerking met specialisten en orthopeden van bijvoorbeeld sint antonius ziekenhuis, Xpert Clinics of Orthoparc. Daarnaast begeleiden wij ook verschillende verenigingen in Nieuwegein met bijvoorbeeld veldfit training specifiek voor voetbal. Ook vinden er regelmatig sport clinics plaats zoals een hardloopclinic.

Snel terecht voor Manuele Therapie 

Voor Manuele Therapie kun je doorgaans binnen twee dagen terecht in Nieuwegein. Dit is erg prettig bij acute klachten van bijvoorbeeld rug-, nek- of schouder klachten. Naast fysiotherapie voor rugklachten is er een wetenschappelijke programma. Deze Rug & Fit training kan ingezet worden wanneer de klachten regelmatig terugkomen.

Bereikbaarheid

GoFysio Nieuwegein is gelegen aan de Archimedesbaan 2, aan de rand van Industrieterrein Plettenburg. De praktijk is ook uitstekend bereikbaar vanuit Nieuwegein Vreeswijk of Galecop. Ook vanaf de A27 is het slechts 2 minuten met de auto. Bij de praktijk is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Gespecialiseerd in sport met inspanningstesten, bikefittings en meer

Naast fysiotherapie is locatie Nieuwegein gespecialiseerd in het afnemen van inspanningstesten (ook met ademgasanalyse), hardloopanalyse en begeleiding in allerlei topsporten zoals wielrennen, schaatsen en hardlopen. Ook een bikefitting waarbij heel nauwkeurig je racefiets, mountainbike of cyclocross fiets wordt afgesteld behoord tot de mogelijkheden. Dit doen we in samenwerking met Athletic Health.

Shockwave en fysiotherapie

Shockwave therapie is een effectieve behandel methode bij verschillende chronische pijnklachten zoals hielspoor of kalk in de schouder. Maar ook bij een peesontsteking of vervelende pijn in de achillespees kan shockwave therapie ingezet worden.  Het is wetenschappelijk gezien de meest bewezen therapie vorm voor veel pees en spier klachten.

Echografie en meer bij GoFysio

Ook kunt u bij ons terecht voor een Echografie. Door middel van een echo kunnen we op locatie Nieuwegein gericht onderzoek doen naar de klachten of blessures. Een echo kan bijvoorbeeld ingezet worden bij verdenking van spier of peesblessures, of bij een slijmbeursontsteking, schouder klachten of pijn in de knie.

echo in nieuwegein
Shockwave Fysiotherapeut

Fit worden met professionele begeleiding

Naast Fysiotherapie behandelingen bieden we ook begeleiding bij sporten met blessures of chronische aandoeningen.  Zo kun je bijvoorbeeld het Energy control programma volgen voor mensen met chronische vermoeidheid. Maar ook ademtherapie bij chronische hyperventilatie problemen, of fysiofitness sporten naast je fysiotherapie behandelingen. GoFysio werkt met speciale wetenschappelijke behandelmethodes voor optimaal resultaat.  Dus ook als je fit wil worden met professionele begeleiding, kun je bij ons terecht.

Maak een afspraak bij GoFysio

Ervaar je klachten op het gebied van houding en beweging? En wil je geholpen worden door een specialist? Maak dan direct een afspraak bij onze fysiopraktijk in Nieuwegein. Voor fysiotherapie is in de meeste gevallen geen verwijsbrief nodig van een arts of specialist. Daarom kun je vaak direct bij ons terecht.

Medewerkers op deze locatie

Rien van der Dussen GoFysio Nieuwegein

drs. Rien van der Dussen

Sport- en Manueel therapeut

Bewegingswetenschapper

Kim Udenga GoFysio Nieuwegein

Kim Udenga

Sportfysiotherapeut

Algemeen manager GoFysio

GoFysio Nieuwegein

Arjan Plaatsman

Fysiotherapeut

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Gaal-Oorburg

Sportfysiotherapeut

Manon Nieboer

Bekkenfysiotherapeut i.o.

Zwanger & Fit coach

Remy Hoff

Neurologie Fysiotherapeut

Carlijn van Otterloo GoFysio Utrecht (Terwijde)

Carlijn van Otterloo

Kinderfysiotherapeut

GoFysio Nieuwegein

Dimas Haring

 Fysiotherapeut

Michael de Joode Team GoFysio

Michael de Joode

Kinderfysiotherapeut i.0.

Fysiotherapeut

Martijn Ceelen

Fysiotherapeut

Britte van Someren

Neurologie Fysiotherapeut

Roy Elbertse

Fysiotherapeut i.o.

Nicole Balla Fysio Lekvogels

Nicole Balla

Fysiotherapeut

manueel therapeut

Oscar van Wezel

Fysiotherapeut

Ok de Kiefte

Fysiotherapeut i.o.

fysiotherapeut melvyn

Melvyn Mulder

Fysiotherapeut i.o.

Team GoFysio

Niels Balvers

Podotherapeut

Annemarie Beukens GoFysio Nieuwegein

Annemarie Beukens

Financieel manager

Van sportfysiotherapie tot manuele therapie en revalidatie

Voor gespecialiseerde fysiotherapie helpt GoFysio je op weg

In verschillende kenniscentra van GoFysio werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Van sportfysiotherapie tot manuele therapie en revalidatie. Er staat altijd een gespecialiseerde therapeut voor je klaar om je de beste zorg te geven. Daarnaast kun je bij GoFysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en (herstel)-trainingen.

Wist je bovendien dat je voor fysiotherapie geen verwijzing van je huisarts of een specialist nodig hebt? Je kunt direct bij ons terecht. Er is namelijk altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Wij focussen op resultaat & herstel, zodat je snel weer de oude bent.

Laat ons weten waar je last van hebt:

Orthopedie fysio
Orthopedisch

Voor iedere aandoening heeft GoFysio een specialist in huis. Doordat iedere therapeut zich specialiseert in een bepaald gebied krijg je altijd de beste fysiotherapeutische behandeling.

Neurologisch

GoFysio begeleidt je met neurologische aandoeningen door middel van fysiotherapeutische behandelingen. Denk aan aandoeningen als Parkinson, CVA, ALS of Guillian Barre.

fysiotherapeut onderzoek
Overig

De specialisten van GoFysio zijn gespecialiseerd in verschillende aandoeningen. Zo krijg je de beste behandeling door een therapeut in het bepaalde vakgebied.

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.