Behandelingen per sport

Hardloopanalyse

Wil je beter hardlopen of blessures voorkomen? Doe dan een hardloopanalyse! Bij een hardloopanalyse krijg je informatie over je looptechniek. Met behulp van een videoanalyse nemen we de loopbeweging door in de verschillende fasen van het hardlopen.

Dynamische hardloopanalyse

Na een intake gesprek over je doelstellingen en eventuele blessures gaan we aan de slag. Met een lichamelijk onderzoek bekijken we de mogelijkheden en beperkingen die tot eventuele belemmeringen voor een juiste looptechniek kunnen zorgen. Daarna start de loopanalyse. Tijdens het hardlopen zullen we de loopbeweging filmen via de voor-achterzijde en via de zijkant. Na de analyse bespreken we de beelden en geven we direct advies en oefeningen om verbeteringen in de looptechniek te stimuleren.

De hardloopanalyse wordt verzorgd in samenwerking met Athletic Health

Uitgebreide Hardloopclinic

Wil je serieus aan de slag met je looptechniek, volg dan onze uitgebreide hardloopclinic. Hierbij ga je samen met een gespecialiseerde hardloopfysiotherapeut in een klein groepje aan de slag in 5 lessen. Je gaat stap voor stap werken aan een betere looptechniek.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.