Behandelingen per sport

Hardloopanalyse

Wil je beter hardlopen of blessures voorkomen? Doe dan een hardloopanalyse! Bij een hardloopanalyse krijg je informatie over je looptechniek. Met behulp van een videoanalyse nemen we de loopbeweging door in de verschillende fasen van het hardlopen.

Dynamische hardloopanalyse

Na een intake gesprek over je doelstellingen en eventuele blessures gaan we aan de slag. Met een lichamelijk onderzoek bekijken we de mogelijkheden en beperkingen die tot eventuele belemmeringen voor een juiste looptechniek kunnen zorgen. Daarna start de loopanalyse. Tijdens het hardlopen zullen we de loopbeweging filmen via de voor-achterzijde en via de zijkant. Na de analyse bespreken we de beelden en geven we direct advies en oefeningen om verbeteringen in de looptechniek te stimuleren.

De hardloopanalyse wordt verzorgd in samenwerking met Athletic Health

Uitgebreide Hardloopclinic

Wil je serieus aan de slag met je looptechniek, volg dan onze uitgebreide hardloopclinic. Hierbij ga je samen met een gespecialiseerde hardloopfysiotherapeut in een klein groepje aan de slag in 5 lessen. Je gaat stap voor stap werken aan een betere looptechniek.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Vergoeding van fysiotherapie komt uit de aanvullende verzekering, alleen bij sommige chronische aandoeningen is er een vergoeding uit de basis verzekering. Wanneer fysiotherapie vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je je burgerservicenummer bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij sommige chronische indicaties is (tijdelijke) vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Uw fysiotherapeut kan u hierover informeren.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden