Behandelingen per sport

Inspanningstest

Wil je efficiënter en meer gericht trainen? Dan is een inspanningstest daarbij de eerste stap. Het bepalen van de juiste trainingszones zodat je precies weet wat je doet. De meeste online beschikbare trainingschema’s zijn gericht op globale hartslagen waarbij vaak wordt uitgegaan van je maximale hartslag, dit wordt dan berekent op basis van de formule 220 min je leeftijd. Deze drempelwaarden zijn echter ongelofelijk onnauwkeurig en raden wij daarom absoluut af!

Inspanningstest

De inspanningstesten worden verzorgd in samenwerking met Athletic Health. Je kunt hier kiezen tussen verschillende inspanningstesten voor hardlopers. De HRV test gebaseerd op hartslag en ademfrequentie; de Lactaattest en voor Ergo-spirometrie met ademgasanalyse. Iedere test heeft zo zijn voor en nadelen. Maar bij iedere test krijg je een zeer betrouwbare bepaling van je prestatie vermogen en drempelwaardes zodat je veel nauwkeuriger kunt trainen.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij je aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je het burgerservicenummer van je kind bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden