Bekkenfysiotherapie

Onderzoek en behandeling met Echografie

Een doelgerichte en effectieve behandeling begint met een nauwkeurige diagnose. Tijdens onderzoek en behandeling maken wij daarom gebruik van de nieuwste technologie. Middels echografie kunnen wij bijvoorbeeld na je bevalling snel inzichtelijk maken in hoeverre je diastase zich al aan het herstellen is.

Ook maken wij gebruik van Functionele Bekkenechografie. Daarmee kan het ‘inwendig functioneren’ van de bekkenbodem in relatie tot de organen in je buik zichtbaar worden gemaakt. Dit is handig wanneer je zelf moeite hebt met het voelen van je bekkenbodem, maar ook wanneer je na je bevalling weer verantwoord wilt gaan sporten, er sprake is van een verzakking of je geopereerd bent of gaat worden in het buik- en bekkengebied. Daarnaast kunnen we residumetingen van je blaas doen wanneer je twijfelt of je wel goed uitplast.

Doordat je zelf mee kan kijken krijg je direct inzicht in wat je kan en doet en hoe jij het functioneren van je bekkenbodem kunt verbeteren.

Echografie kan binnen de bekkenfysiotherapie worden ingezet voor zowel onderzoek als behandeling en wanneer inwendig onderzoek niet mogelijk is of ongewenst.

Afspraak maken

Wilt u een behandeling bij de bekkenfysiotherapeut, neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.