Bikefitting

Mountainbiken en/of wielrennen zijn goede manieren om in beweging te blijven, maar de juiste houding op de fiets is erg belangrijk. Laat hierdoor een bikefitting uitvoeren door GoFysio. Wij zorgen er voor dat jouw fiets helemaal wordt afgesteld op jouw lichaam en voorkeuren, zodat je zo goed mogelijk op de fiets zit. Dit voorkomt blessures of pijn in bijvoorbeeld nek en rug.

Wilt u meer weten over bikefitting of hier een afspraak voor maken? Neem dan contact met ons op.

Bikefitting door GoFysio

Om de juiste afstelling voor je fiets te vinden, doen we een Fietspositie Analyse. Hierbij houden we rekening met je doelstelling. Ben je een tijdrijder, dan zal de fiets anders afgesteld worden dan wanneer je voornamelijk lange duurritten maakt. Er wordt ook een lichamelijk onderzoek gedaan, hierdoor kunnen we  in kaart brengen of een bepaalde fietshouding wel mogelijk is. Soms zal dat niet mogelijk of niet wenselijk zijn. Ook kan het zijn dat er oefeningen gedaan moeten worden om je de ideale fietspositie aan te leren nemen.

De specialisten die werkzaam zijn bij GoFysio hebben alle kennis in huis om elke patiënt op de juiste manier te helpen. Klantvriendelijkheid, goede kwaliteit zorg en de beste service staan bij ons hoog in het vaandel. Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld.

Alle fysiotherapeuten volgen continue scholing en nemen deel aan Intervisie, dit zijn gesprekken met andere praktijken en collega’s over het verbeteren van kwaliteit van ons vak. Ten slotte hebben wij een klantbeoordeling van boven de 8,9.

Neem contact op of maak een afspraak

Bij vragen over bikefitting of onze andere diensten kun je uiteraard contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier, telefonisch of per mail. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug en voorzien je van alle nodige informatie. Ook is het mogelijk om direct een afspraak te plannen via onze website. Go Fysio staat voor je klaar!

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Vergoeding van fysiotherapie komt uit de aanvullende verzekering, alleen bij sommige chronische aandoeningen is er een vergoeding uit de basis verzekering. Wanneer fysiotherapie vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je je burgerservicenummer bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij sommige chronische indicaties is (tijdelijke) vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Uw fysiotherapeut kan u hierover informeren.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden