Bikefitting

Mountainbiken en/of wielrennen zijn goede manieren om in beweging te blijven. De juiste houding op de fiets is erg belangrijk. Dit voorkomt blessures en vervelende klachten zoals pijn in je nek of rug. Laat daarom een bikefitting uitvoeren door GoFysio. Wij zorgen er voor dat jouw fiets helemaal perfect wordt afgesteld. Waarbij we rekening houden met jouw lichamelijke en persoonlijke voorkeuren,

Wilt u meer weten over bikefitting of hier een afspraak voor maken? Neem dan contact met ons op.

Bikefitting door GoFysio

Om de juiste afstelling voor je fiets te vinden, doen we een dynamische Fietspositie Analyse. Hierbij houden we rekening met je doelstelling. Ben je een tijdrijder, dan zal de fiets anders afgesteld worden dan wanneer je voornamelijk lange duurritten maakt. Er wordt ook een lichamelijk onderzoek gedaan, hierdoor kunnen we  in kaart brengen of een bepaalde fietshouding wel mogelijk is. Soms zal dat niet mogelijk of niet wenselijk zijn. Ook kan het zijn dat er oefeningen gedaan moeten worden om je de ideale fietspositie aan te leren nemen.

De specialisten die werkzaam zijn bij GoFysio hebben alle kennis in huis om elke wielrenner op de juiste manier te helpen. Het maakt daarbij niet uit of je een recreatieve wielrenner bent, wedstrijdrijder of tijdrijder. Maar ook een mountainbike of cyclofiets stellen wij tot in de puntjes voor je af.

Klachten tijdens het fietsen

Pijnklachten tijdens het fietsen komen veel voor. Enkele voorbeelden zijn rugklachten, nekpijn of zadelpijn. Een juiste afstelling is daarom erg belangrijk. Dit kan soms een kwestie van enkele millimeters zijn wat het verschil maakt tussen comfortabel fietsen of fietsen met klachten. GoFysio werkt bij de bikefitting samen met specialisten van Athletic Health.

Service en klantvriendelijkheid

Sinds 2011 behoren de praktijken van GoFysio tot PLUS-praktijken. Daarmee tonen we aan dat kwaliteit, service en klantvriendelijkheid heel belangrijk zijn. Deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland, hiervoor gelden strenge eisen. Zo wordt Gofysio meerder keren per jaar extern geauditeerd, of we nog voldoen aan alle eisen. Alle fysiotherapeuten volgen scholingen, en nemen deel aan intervisie met andere praktijken.  Dit zijn gesprekken over het verbeteren van de kwaliteit van ons vak. Ten slotte hebben wij een klantbeoordeling van boven de 8,9.

Maak ook een afspraak voor bikefitting

Bij vragen over bikefitting of onze andere diensten kun je uiteraard contact met ons opnemen. Dat kan via het contactformulier, telefonisch of per mail. We komen hier dan zo snel mogelijk op terug en voorzien je van alle nodige informatie. Ook is het mogelijk om direct een afspraak te plannen via onze website. Go Fysio staat voor je klaar!

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.