Bekkenfysiotherapie

Flowmetrie

 Een doelgerichte en effectieve behandeling van plasproblemen en bekkenbodemdisfuncties begint met een nauwkeurige diagnose. Tijdens onderzoek en behandeling maken wij daarom gebruik van Flowmetrie.

Goed uitplassen is ontzettend belangrijk. Blijft er urine achter in je blaas (een residu), dan kan dat leiden tot terugkerende blaasontstekingen of ervoor zorgen dat je heel vaak naar het toilet moet. Niet goed uitplassen kan betekenen dat de coördinatie van de bekkenbodem is veranderd, je kan misschien niet meer zo goed ontspannen, maar ook een verzakking kan ervoor zorgen dat er urine in de blaas achterblijft.

Bij Flowmetrie plas je in een speciaal op een toilet geplaatste flowmeter. De flowmeter registreert de kracht en de duur van de straal. Je komt met een gevulde blaas. Voordat we starten met de flowmeting maken we middels echografie een inschatting van je blaasvulling, na het plassen kijken of je wel alles hebt uitgeplast.

Afspraak maken

Wil je een behandeling bij de bekkenfysiotherapeut, neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Zo nodig komt de fysiotherapeut bij u aan huis. In sommige gevallen wordt dat zelfs aangeraden. Vergoeding van fysiotherapie zit in de basisverzekering, alle noodzakelijke behandelingen worden vergoed. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat u het burgerservicenummer van uw kind bij de hand heeft. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Een aanvullende verzekering is niet nodig. Ook een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, u kunt direct terecht. Fysiotherapie gaat ook niet ten koste van het eigen risico.

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden