Bekkenfysiotherapie

Flowmetrie

 Een doelgerichte en effectieve behandeling van plasproblemen en bekkenbodemdisfuncties begint met een nauwkeurige diagnose. Tijdens onderzoek en behandeling maken wij daarom gebruik van Flowmetrie.

Goed uitplassen is ontzettend belangrijk. Blijft er urine achter in je blaas (een residu), dan kan dat leiden tot terugkerende blaasontstekingen of ervoor zorgen dat je heel vaak naar het toilet moet. Niet goed uitplassen kan betekenen dat de coördinatie van de bekkenbodem is veranderd, je kan misschien niet meer zo goed ontspannen, maar ook een verzakking kan ervoor zorgen dat er urine in de blaas achterblijft.

Bij Flowmetrie plas je in een speciaal op een toilet geplaatste flowmeter. De flowmeter registreert de kracht en de duur van de straal. Je komt met een gevulde blaas. Voordat we starten met de flowmeting maken we middels echografie een inschatting van je blaasvulling, na het plassen kijken of je wel alles hebt uitgeplast.

Afspraak maken

Wil je een behandeling bij de bekkenfysiotherapeut, neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.