Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

Fysiotherapie Vleuten

GoFysio heeft verschillende praktijken voor Fysiotherapie in Vleuten

Ook voor fysiotherapie in Vleuten kun je terecht bij een van de vestigingen van GoFysio. Wij zijn namelijk al meer dan 14 jaar een begrip in deze regio. In de regio Vleuten heeft GoFysio verschillende locaties waar je terecht kunt voor behandeling van allerlei klachten zoals rugpijn, hoofdpijn, nekpijn of andere klachten.

Voor iedere klacht een specialist in Vleuten

Bovendien kun je bij GoFysio terecht voor manuele therapie, sportfysiotherapie en kinderfysiotherapie. We bieden ook bekkenfysiotherapie, en psychosomatische fysiotherapie. Of bijvoorbeeld therapie voor mensen met neurologische klachten.

De locaties van Fysiotherapie Vleuten

De volgende fysio praktijken zijn in de omgeving van Vleuten beschikbaar:

Fysiotherapie De Meern Veldhuizen
GoFysio Terwijde

Fysiotherapie in Vleuten

Manuele therapie, bekkenfysiotherapie en sportfysiotherapie

Zo behandelen we bijvoorbeeld mensen met chronische vermoeidheid of spanningshoofdpijn. Ook voor knieklachten of een verzwikte enkel kunt u bij ons terecht. In de regio Vleuten hebben we bij GoFysio namelijk alle specialisaties in huis.

Manuele therapie in Vleuten

Manuele therapie wordt ingezet bij allerlei lichamelijke klachten. Bijvoorbeeld bij rugpijn,hoofdpijn, of heupklachten.  Daarnaast is manuele therapie effectief bij schouderklachten of bekkenpijn. Door het bekende ‘kraken’, ontstaat weer bewegingsvrijheid en daardoor vaak een afname van de pijn. Bovendien zullen de gewrichten hierdoor beter functioneren. Vaak word manuele therapie tegelijkertijd ingezet met oefentherapie of medical taping.

Bekkenfysiotherapie in Vleuten

Bekkenfysiotherapie wordt ingezet bij bekkenpijn en incontinentie. Maar ook als je klachten ervaart zoals pijn bij het vrijen. Ook kinderen die bijvoorbeeld last hebben van natte broeken, bedplassen en buikpijn worden gezien door de bekken kinderfysiotherapeut. Met name tijdens de zwangerschap is bekkenfysiotherapie zinvol wanneer er klachten ontstaan. De bekken fysiotherapheut kan op locatie Vleuten ook gebruik maken van verschillende test apparaten. Bijvoorbeeld: maple (test en onderzoek apparatuur), echografie of flowmetrie. Hierdoor wordt het probleem vaak al duidelijk, en kan zo de juiste therapie aangeboden worden. Bekkenfysiotherapie is er voor alle klachten aan het bekken of de bekkenbodem, voor vrouwen en kinderen, maar ook voor mannen.

Sportfysiotherapie in Vleuten

Sportfysiotherapie is een van de specialisaties in Vleuten. Doordat elke sport zijn eigen blessures kent, is een specifieke behandeling en revalidatie belangrijk. Hierbij is het niet alleen van belang dat je weer zo snel mogelijk terug kan keren in je sport maar er is ook aandacht bij het voorkomen dat de blessure terug komt.Onze sportfysiotherapeuten zijn allemaal gespecialiseerd in een soort sport, daardoor kun je met alle klachten terecht. We behandelen zowel recreatieve sporters als wedstrijdsporters. Daarnaast nemen wij ook hardloopanalyses af, bijvoorbeeld bij blessures, of om de looptechniek te verbeteren. Ook hebben we de mogelijkheid om een fietspositie analyse te doen, bij klachten tijdens het wielrennen.

Fysiotherapie Leidsche Rijn
Fysiotherapie Leidsche Rijn

Overige Fysiotherapie in Vleuten

Kinderfysiotherapie in Vleuten

Kinderfysiotherapie is er voor baby’s, peuters, basis- en middelbare scholieren. Zo behandelen we baby’s die veel huilen of overstrekken doordat er teveel spierspanning is. Ook behandelen we peuters met een afwijkend looppatroon (tenenlopers), of een trage motorische ontwikkeling waardoor ze veel vallen. Maar ook basisschool kinderen met dcd (developmental coordination disorder). Als gevolg van verminderde coördinatie, hebben deze kinderen moeite met gewone motorische handelingen. Voor al deze leeftijdsgroepen kunnen onze kinderfysiotherapeuten helpen en ondersteuning bieden.

Psychosomatische fysiotherapie in Vleuten

De Psychosomatische fysiotherapie richt zich naast de lichamelijke klacht, ook op de psychische en sociale kant. Dit is bijvoorbeeld van belang bij onbegrepen chronische pijnklachten, of chronische vermoeidheid. Maar ook bij hyperventilatie of angstgevoelens kan de fysiotherapeut de juiste ondersteuning bieden.

Neurologie fysiotherapie in Vleuten

De Neurologie fysiotherapie richt zich op het behandelen en begeleiden van neurologische aandoeningen. Hierbij denken we aan aandoeningen zoals Parkinson, CVA, Dwarslaesies en beroerte. Er zijn heel veel neurologische aandoeningen, de ziekteverschijnselen verschillen per neurologische aandoening, maar ook per patient. De fysiotherpie kan bestaan uit het herleren van functies, bijvoorbeeld opnieuw leren lopen na een CVA of beroerte. Of juist het behouden van vaardigheden, kracht en conditie bij aandoeningen zoals MS waarbij herstel niet meer mogelijk is.  We gebruiken geavanceerde behandelmethoden, en willen daarmee het maximaal haalbare resultaat bereiken. Gofysio werkt samen met revalidatiecentra zoals de Hoogstraat, en het MS centrum van het St Antonius ziekenhuis.

Schouderfysiotherapie in Vleuten

Schouderfysiotherapie is een aparte specialisatie bij GoFysio. Een speciaal team heeft zich gericht op het behandelen van schouderklachten. Bijvoorbeeld bij schouderpijn, of een instabiele schouder. Maar ook voor impigmentklachten of een slijmbeursontsteking kunt u terecht. Daarnaast werken de fysiotherapeuten in Vleuten samen, met de specialisten van Bergmanclinics, st. Antonius ziekenhuis en Annatommie. Er is direct contact met de artsen mogelijk, waardoor de juiste behandeling en begeleiding kan worden aangeboden.

Sporten bij Fysiotherapie Vleuten

Naast onze fysiotherapie en revalidatiebehandelingen, is het ook mogelijk om te sporten. We bieden op de locaties Terwijde en Veldhuizen sportprogramma’s aan zoals Yoga, Seniorenfitness en circuittraining. Daarnaast hebben we ook een leuk sportief programma voor kinderen die meer beweging nodig hebben. Kids, Fit en Fun! Doordat we samen werken met Athletic Health, kunnen we een breed programma aanbieden.

Medewerkers van Fysiotherapie Leidsche Rijn

Rien van der Dussen GoFysio Nieuwegein

Rien van der Dussen

fysiotherapie Leidsche Rijn

Tjeerd Kaarsmaker

Kim Udenga GoFysio Nieuwegein

Kim Udenga

Mark Vonk GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mark Vonk

Louise van der Wijde GoFysio Utrecht (Terwijde)

Louise van der Weide- Ruitenbach

Marijke Hemmerlin GoFysio Utrecht (Terwijde)

Marijke Hemmerlin- Kozijnsen

Maaike van Alste GoFysio Utrecht (Terwijde)

Maaike van Alste

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek

Hein Hulshof GoFysio Utrecht (Terwijde)

Hein Hulshof

Mariska Bun GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mariska Bun

Carlijn van Otterloo GoFysio Utrecht (Terwijde)

Carlijn van Otterloo

Jose Polfliet GoFysio Utrecht (Terwijde)

Jose Polfliet

Niels Kramer GoFysio Utrecht (Terwijde)

Niels Kramer

Max Versteeg Fysio Leidsche Rijn

Max Versteeg

Jasper Nijenhuis GoFysio

Jasper Nijenhuijs

Dennis Bothof

Dennis Bothof

Michael de Joode Team GoFysio

Michael de Joode

Nikki Scheening GoFysio Team

Nikki Scheening

Annemarie Beukens GoFysio Nieuwegein

Annamarie Beukens