Informatie

GoFysio De Meern (Veldhuizen)
Molenpolder 108
3453 NZ De Meern
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapie De Meern Veldhuizen
Vestiging

GoFysio De Meern (Veldhuizen)

GoFysio De Meern ligt in de wijk Veldhuizen en is gevestigd in Winkelcentrum de Veldhof. De praktijk ligt op steenworp afstand van de A12 en de A2, door de centrale ligging ook goed bereikbaar voor mensen uit de Meern maar ook vanuit Vleuterweide. De ingang van de praktijk vindt je naast de PLUS supermarkt, daarnaast kun je voor de deur gratis parkeren.

De fysiotherapiepraktijk

De praktijk heeft een mooie oefenzaal met voldoende apparatuur, waardoor je uitstekend kunt revalideren op elk gewenst niveau.  Locatie veldhuizen kent meerdere specialisaties op het gebied van sport, neurologie en orthopedie. Daarnaast is het mogelijk om ook tijdens of na de behandelingen fysiotherapie fit te blijven en te werken aan herstel door middel van fysiofitness. Ook kunt u diverse beweegprogramma’s volgen zoals bijvoorbeeld seniorenfitness of seniorenbootcamp.

Behandelingen bij GoFysio

Iedere fysiotherapeut bij GoFysio De Meern is gespecialiseerd in een specifieke aandoening. Daarom word je altijd behandeld wordt door een specialist. Daarnaast zijn de fysiotherapeuten zeer goed opgeleid, klantgericht en doen ze er alles aan om cliënten zo goed mogelijk te helpen. Klanten kunnen voor verschillende indicaties terecht in De Meern. Hierbij kun je denken aan rugpijn maar ook nek-, en schouderpijn kan goed worden behandeld bij GoFysio in De Meern. Verder is ook behandeling mogelijk bij knieklachten en bijvoorbeeld een verzwikte enkel.

Neurologie fysiotherapie in de Meern

In De Meern hebben we bijzonder veel ervaring met fysiotherapie op het gebied van Neurologie zoals CVA, Dwarslaesie, Parkinson en MS. We hebben daarnaast nauw contact met de neurologische afdelingen van onder andere De Hoogstraat, st. Antonius Ziekenhuis en het UMC. Door deze intensieve contacten met specialisten op neurologisch gebied kan de behandeling zo goed mogelijk worden uitgevoerd. Lees meer over onze neurologische behandelmogelijkheden.

Fysiotherapie bij schouderklachten

Het schoudergewricht is een complex gewricht, daarom vereist het echte deskundigheid bij de behandeling en revalidatie. Enkele collega’s van GoFysio zijn aangesloten bij het Schoudernetwerk Midden Nederland. Dit netwerk streeft naar continue verbetering van de kwaliteit op het gebied van schouderklachten en het hoogst haalbare behandelniveau. Onze fysiotherapeuten die bij dit netwerk zijn aangesloten volgen dan ook intensief de laatste ontwikkelingen. Ook volgen zij verschillende scholingen op het gebied van schouderklachten. Ten slotte hebben zij een goede samenwerking met AnnatommieAntonius Ziekenhuis en Bergman Clinics. Hiermee vindt regelmatig overleg plaats, zodat de behandelingen een hoger niveau krijgen.

Fysiotherapie Leidsche Rijn
Medical taping bij rugklachten
Sportfysiotherapie in Veldhuizen

Voor behandeling van sportblessures ben je bij GoFysio De Meern in goede handen. Wij behandelen namelijk ontzettend veel sporters zoals voetballers, hockey- en tennisspelers. Recreatieve sporters maar ook sporters van professionele clubs kiezen vaak voor GoFysio. Wij hebben onder andere samenwerkingen met sportvereniging Desto en PVCV.

Behandeling voor Rugklachten bij GoFysio De Meern

GoFysio gebruikt een wetenschappelijke benadering bij de behandeling van rugklachten. Bij de behandeling van plotseling ontstane klachten zoals spit en ischias (acute rugpijn) heeft GoFysio een effectieve behandelmethode waardoor je snel weer op de been bent. Bij aanhoudende of steeds terugkomende klachten hebben we het programma Rug & Fit. Dit is een oefenprogramma in groepsverband wat effectiever is dan massage, warmte, medicijnen of andere vormen van therapie.

Psychosomatische fysiotherapie

Een  psychosomatisch fysiotherapeut kan hulp bieden bij langdurige ( chronische) onbegrepen pijnklachten. Hierbij kun je denken aan langdurige hoofd of rugpijn,  maar ook bij chronische vermoeidheid en stress. Soms kunnen klachten zoals bijvoorbeeld chronische hyperventilatie of stress zorgen voor onbegrepen lichamelijke pijn die niet overgaat. De fysiotherapeut geeft naast het behandelen van de klachten, vaak oefeningen en tips om te ontspannen.

Shockwave bij pees of spier problemen

Een behandeling met het shockwave apparaat, kan ingezet worden bij ( chronische) pijnklachten van spier en peesweefsel. Denk hierbij aan kalk in de schouder of een tennisarm. Maar ook bij een vervelend hielspoor of een pijnlijke achillespees. Daarnaast kan deze therapie ook een positief effect hebben bij Parkinson patiënten, waarbij het zorgt voor pijn vermindering en spanning in de spieren. Shockwave therapie kan een onderdeel zijn van de fysiotherapie behandeling. Meer informatie vind je op onze shockwave pagina!

Rugklachten behandeling
Fysiotherapie Leidsche Rijn

Medewerkers op deze locatie

fysiotherapie Leidsche Rijn

Tjeerd Kaarsmaker

Sport- en Manueel therapeut

Max Versteeg Fysio Leidsche Rijn

Max Versteeg

Fysiotherapeut

Maaike van Alste GoFysio Utrecht (Terwijde)

Maaike van Alsté

Neurologie Fysiotherapeut

Jose Polfliet GoFysio Utrecht (Terwijde)

Jose Polfliet

Psychosomatisch Fysiotherapeut

Bart van Lambalgen

Fysiotherapeut

Van sportfysiotherapie tot manuele therapie en revalidatie

Voor gespecialiseerde fysiotherapie helpt GoFysio je op weg

In verschillende kenniscentra van GoFysio werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Van sportfysiotherapie tot manuele therapie en revalidatie. Er staat altijd een gespecialiseerde therapeut voor je klaar om je de beste zorg te geven. Daarnaast kun je bij GoFysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en (herstel)-trainingen.

Wist je bovendien dat je voor fysiotherapie geen verwijzing van je huisarts of een specialist nodig hebt? Je kunt direct bij ons terecht. Er is namelijk altijd een vestiging bij jou in de buurt!

Wij focussen op resultaat & herstel, zodat je snel weer de oude bent.

Laat ons weten waar je last van hebt:

Orthopedie fysio
Orthopedisch

Voor iedere aandoening heeft GoFysio een specialist in huis. Doordat iedere therapeut zich specialiseert in een bepaald gebied krijg je altijd de beste fysiotherapeutische behandeling.

Neurologisch

GoFysio begeleidt je met neurologische aandoeningen door middel van fysiotherapeutische behandelingen. Denk aan aandoeningen als Parkinson, CVA, ALS of Guillian Barre.

fysiotherapeut onderzoek
Overig

De specialisten van GoFysio zijn gespecialiseerd in verschillende aandoeningen. Zo krijg je de beste behandeling door een therapeut in het bepaalde vakgebied.

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.