Informatie

GoFysio De Meern (Veldhuizen)
Molenpolder 108
De Meern 3453 NZ
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapie De Meern Veldhuizen
Terug naar overzicht

Vestiging

GoFysio De Meern (Veldhuizen)

GoFysio De Meern ligt in de wijk Veldhuizen en is gevestigd in Winkelcentrum de Veldhof, dit is op steenworp afstand van de A12. Hierdoor is dit een mooie, toegankelijk plek voor Fysiotherapie, centraal in de wijk. GoFysio Veldhuizen is ook goed bereikbaar voor mensen uit De Meern en Vleuterweide en uitstekend bereikbaar vanaf de A2 en de A12. De ingang van de praktijk vindt je naast de ingang van de PLUS supermarkt. Daarnaast kun je voor de deur gratis parkeren.

De fysiotherapiepraktijk

De praktijk in Veldhuizen is geheel nieuw ingericht, daarnaast heeft het een ruime oefenzaal met voldoende apparatuur, hierdoor is het mogelijk om uitstekend te revalideren op elk gewenst niveau. Ook geeft dit onze klanten en patiënten de mogelijkheid om aan hun gezondheid te kunnen werken door beweging en training. Want veel klachten zijn te voorkomen of te genezen door middel van specifieke oefentherapie.

Behandelingen bij GoFysio De Meern (Veldhuizen)

Iedere fysiotherapeut is gespecialiseerd in een specifieke aandoening, dit heeft als gevolg dat je altijd wordt behandeld wordt door een specialist. Daarnaast zijn de fysiotherapeuten zeer goed opgeleid, klantgericht en doen er alles aan om cliënten zo goed mogelijk te helpen. Klanten kunnen voor verschillende indicaties terecht in De Meern. Hierbij kun je denken aan rugpijn maar ook nek-, en schouderpijn kan goed worden behandeld bij GoFysio in De Meern. Verder is ook behandeling mogelijk bij knieklachten en bijvoorbeeld een verzwikte enkel.

Neurologie fysiotherapie bij GoFysio De Meern

In De Meern hebben we bijzonder veel ervaring met fysiotherapie op het gebied van Neurologie zoals CVA, Dwarslaesie, Parkinson en MS. We hebben daarnaast nauw contact met bijvoorbeeld De Hoogstraat, st. Antonius Ziekenhuis en het UMC met de neurologische afdelingen. Hierdoor zijn er intensieve contacten met specialisten waardoor de behandeling zo goed mogelijk kan worden uitgevoerd. Lees meer over onze neurologische behandelmogelijkheden. 

Schouderfysiotherapie

Het schoudergewricht is een complex gewricht, daarom vereist het echte deskundigheid bij de behandeling en revalidatie. Enkele collega’s van GoFysio zijn aangesloten bij het Schoudernetwerk Midden Nederland, dit streeft naar continue verbetering van de kwaliteit op het gebied van schouderklachten en het hoogst haalbare behandelniveau. Onze fysiotherapeuten die bij dit netwerk zijn aangesloten volgen dan ook de laatste ontwikkelingen intensief en volgen daarnaast verschillende scholingen op het gebied van schouderklachten. Ook hebben zij een goede samenwerking met AnnatommieAntonius Ziekenhuis en Bergman Clinics, hiermee vindt regelmatig overleg plaats zodat de behandelingen een hoger niveau krijgen.

Fysiotherapie Leidsche Rijn
RugFysio Nieuwegein

Sportfysiotherapie in Veldhuizen

Voor behandeling van sportblessures ben je bij GoFysio De Meern in goede handen. Wij behandelen namelijk ontzettend veel sporters zoals voetballers, hockey- en tennisspelers. Recreatieve sporters maar ook sporters van professionele clubs kiezen vaak voor GoFysio. Wij hebben onder andere samenwerkingen met sportvereniging Desto en PVCV.

Behandeling voor Rugklachten bij GoFysio De Meern

GoFysio gebruikt een wetenschappelijke benadering bij de behandeling van rugklachten. Bij de behandeling van plotseling ontstane klachten zoals spit en ischias (acute rugpijn) heeft GoFysio een effectieve behandelmethode waardoor je snel weer op de been bent. Bij aanhoudende of steeds terugkomende klachten hebben we het programma Rug & Fit. Dit is een oefenprogramma in groepsverband wat effectiever is dan massage, warmte, medicijnen of andere vormen van therapie. Lees meer over Rug & Fit.

Rugklachten behandeling
Fysiotherapie Leidsche Rijn
Meteen een afspraak inplannen