Behandelingen

Senioren Bootcamp

Wilt u Fit worden en blijven?

Senioren Bootcamp is er voor iedereen die op een actieve maar verantwoorde manier aan zijn gezondheid wil werken. Indien u lichamelijke klachten heeft, dan worden de oefeningen daarop aangepast. De trainingen worden namelijk gegeven door speciaal opgeleide fysiotherapeut, waardoor we kwaliteit kunnen garanderen.

Sporten op je eigen niveau met senioren bootcamp

Een uniek gevarieerd trainingsprogramma

Het trainingsprogramma heeft oefeningen met veel variatie, bijvoorbeeld eerst met gewichten, daarna met een aquabal voor balans en coördinatie. Hierdoor wordt het zenuwstelsel geprikkeld, waardoor het zich makkelijker en sneller aanpast. Dit is namelijk belangrijk voor een goed trainingseffect. Ook bouwt u zo sneller spierkracht op zo blijkt uit onderzoek. Daarnaast voelt u zich vaak fitter en energieker.  Allereerst vindt er een persoonlijke intake plaats, hierin worden lichamelijke klachten en doelstellingen besproken. Zodat u kunt trainen in een groep, maar wel op u eigen niveau.

senioren bootcamp
Senioren Bootcamp Veldhuizen

Senioren Bootcamp, optimale begeleiding tijdens het sporten

Gezellig maar fanatiek sporten in een kleine groep

De fysiotherapeut geeft een verantwoorde maar actieve training, in kleine groepjes. Doordat de training wordt aangepast op lichamelijke klachten of beperkingen, kan iedereen deelnemen. Regelmatig vindt een meting plaats, van onder andere lenigheid, conditie, kracht en balans. Daardoor zien we duidelijk welke progressie u maakt, en zo kunt u verantwoord blijven sporten. Het is gezellig en motiverend in een groep, en zo kunt u toch trainen op uw eigen niveau.

Wordt fitter met Senioren Bootcamp!

Opbouw van spierkracht, balans, coördinatie en lenigheid

Een intensieve training is goed voor kracht en coördinatie, maar ook voor balans en lenigheid. Daarnaast blijkt uit onderzoek, dat het goed is voor het lange uithoudingsvermogen.  Trainen onder goede begeleiding, intensief maar verantwoord. De trainingen worden bij goed weer ook buiten gegeven. Daarnaast beschikken we over mooie rustige oefenruimtes binnen, waardoor de training altijd door kan gaan.

Waar en wanneer

Senioren Bootcamp kun je volgen op verschillende dagen en tijden

Locatie De Meern / Veldhuizen (Molenpolder 108)
✅ maandagochtend 10:00 – 11:00

Locatie Nieuwegein (Archimedesbaan 2)
✅ start binnenkort!

Proefles en Tarieven Senioren Bootcamp

Kom vrijblijvend langs voor een gratis Proefles

Het is ook mogelijk om vrijblijvend een gratis proefles te volgen voor Senioren Bootcamp. Hiervoor vragen we u een mail te sturen naar: info@gofysio.nl of te bellen naar: 085 – 06 56 333.

Klik hier voor de tarievenlijsten.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.