Specialisaties

Rug kraken Amsterdam

Wil jij je rug laten kraken in Amsterdam? GoFysio heeft een team van specialisten voor je klaar staan die je hier zeker bij kunnen helpen! We hebben inmiddels al meer dan 12 jaar ervaring en ruim 20 praktijken. Onze ervaren therapeuten hebben ieder hun eigen specialisme waardoor er altijd iemand is die jouw klacht herkent en hier een goede behandeling voor kan opstellen.

RugFysio Nieuwegein
Medical taping bij rugklachten

Waarom is het handig om je rug te laten kraken?

Rugproblemen komen wij 1 op de 5 mensen jaarlijks voor. Meestal gaan deze na verloop van tijd vanzelf over, maar soms is er meer aan de hand. Aanhoudende rugpijn is erg vervelend en kan je flink belemmeren in je dagelijkse bezigheden. Daarom is het belangrijk om hier zo snel mogelijk wat aan te doen. Onze specialisten onderzoeken jouw klachten en stellen aan de hand hier van een persoonlijk behandelplan op. Zo kunnen we jou altijd op de juiste manier helpen. Rugkraken is een effectieve behandelmethode voor verschillende ruggerelateerde aandoeningen. Het richt zich op het corrigeren van wervelkolomsubluxaties, die kunnen leiden tot pijn, stijfheid en beperkte mobiliteit. Door het toepassen van gecontroleerde kracht op de gewrichten van de wervelkolom, kunnen onze deskundige fysiotherapeuten deze subluxaties herstellen en de normale functie van jouw rug herstellen.

Rugfysiotherapie in Amsterdam bij GoFysio

Onze moderne en goed uitgeruste faciliteiten bieden een comfortabele omgeving voor jouw behandeling. We streven naar een ontspannen sfeer waarin je je op je gemak voelt. Onze fysiotherapeuten maken gebruik van geavanceerde technologieën en apparatuur om de beste resultaten te bereiken. We houden ons voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in de rugfysiotherapie, zodat we je de meest effectieve en up-to-date behandelingen kunnen bieden. Als het kraken van jouw rug een geschikte behandelmethode is, dan zal onze rugfysiotherapeut met zachte druk bewegingen in de wervelkolom de jouw gewrichten ontspannen en de mobiliteit te vergroten. Na de behandeling voel je je vaak direct beter en ervaar je minder pijn in de rug.

GoFysio helpt bij klachten in de rug

Wij streven ernaar om onze patiënten de beste zorg en behandeling te bieden. Naast rugkraken bieden wij ook andere diensten aan, zoals fysiotherapie, manuele therapie, dry needling en sportfysiotherapie. Onze therapeuten hebben jarenlange ervaring en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in hun vakgebied. Het is belangrijk om te weten dat rugkraken niet geschikt is voor iedereen en dat de behandeling afhankelijk is van de individuele situatie. Onze rugfysiotherapeuten zullen daarom altijd eerst een uitgebreide screening uitvoeren voordat er wordt begonnen met de behandeling.

De rugfysiotherapeuten in Amsterdam staan klaar om je te helpen. Neem contact met ons op en we staan je zo snel mogelijk te woord. Dit kan via het formulier op onze website, per mail, via WhatsApp of telefonisch.

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.