Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Utrecht (Het Zand)
Pauwoogvlinder 18
3544 DB Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Utrecht fysiotherapie

Ben je in Utrecht op zoek naar fysiotherapie? GoFysio helpt je graag verder! Wij hebben verschillende praktijken in Utrecht en omstreken, waardoor er altijd een praktijk bij je in de buurt zit. Inmiddels werken we met meer dan 50 medewerkers in meer dan 20 verschillende praktijken. Elke therapeut heeft zijn of haar eigen specialisme, waardoor je verzekerd bent van de juiste behandeling voor jouw klacht. Of het nu gaat om een sportblessure, een neurologische aandoening of reuma, wij staan voor je klaar!

Maak direct een afspraak via de website of neem contact met ons op.

Utrecht fysiotherapie | GoFysio helpt je verder

In verschillende Kenniscentra werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Deze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Daarnaast kun je bij GoFysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Kortom, je kunt voor elk soort behandeling bij ons terecht! Onze therapeuten hebben jarenlange ervaring en weten precies hoe ze jou op de juiste manier moeten helpen. Daarnaast houden we onze kennis up-to-date door continue scholing te volgen en nemen we deel aan Intervisie, dit zijn gesprekken met andere praktijken en collega’s over het verbeteren van kwaliteit van ons vak. Dat resulteert in een klanttevredenheidsscore van boven de 8,9!

Kom met ons in contact

Heb je nog vragen of kunnen wij je ergens bij helpen? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. Ook kun je direct via de website een afspraak inplannen. Tot ziens bij GoFysio!