zen

Informatie

GoFysio De Meern (Veldhuizen)
Molenpolder 108
3453 NZ De Meern
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiotherapie De Meern Veldhuizen

Vestiging

Fysiotherapie De Meern (Veldhuizen)

Voor fysiotherapie De Meern kun je terecht bij GoFysio in de wijk Veldhuizen in Winkelcentrum de Veldhof. Hier bieden we verschillende vormen van fysiotherapie zoals manuele therapie, bekkenfysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie. Maar ook voor kinderfysiotherapie kun je bij deze locatie van GoFysio terecht.

Bereikbaarheid Fysiotherapie De Meern

De praktijk is uitstekend te bereiken vanaf de A12, daarnaast kun je voor de deur gratis parkeren. De fysiotherapie praktijk bevindt zich naast de zij-ingang van de plus supermarkt, zoals benoemd in winkelcentrum de Veldhof. Daardoor is de fysiotherapie praktijk in De Meern goed bereikbaar.

Behandelingen Fysiotherapie in De Meern

Baby’s en kinderen, maar ook volwassenen of senioren kunnen terecht voor fysiotherapie in de De Meern. Voor iedere leeftijdscategorie, bieden we namelijk gerichte fysiotherapie.

Manuele therapie in De Meern

Manuele therapie wordt ingezet bij klachten aan de wervelkolom. Zoals rugpijn, hoofdpijn, of nekpijn. Ook schouderpijn kan zo effectief behandeld worden.Wanneer je deze klachten ervaart, is een afspraak met onze manueel therapeut zinvol!  Een voorbeeld van manuele therapie is kraken. Door het bekende ‘kraken’, ontstaat weer bewegingsvrijheid en daardoor vaak een afname van de pijn. Bovendien zullen de gewrichten hierdoor beter functioneren. Vaak krijg je na het mobiliseren van je gewrichten, ook gerichte oefeningen. De manueel therapeut kan ook Dry needling of medical taping inzetten. Meerdere therapiën worden soms tegelijkertijd ingezet, met de bedoeling je klacht zo goed mogelijk te behandelen.

Sportfysiotherapie in De Meern

Ook voor sportfysiotherapie kun je bij GoFysio in De Meern terecht. Denk bij behandeling bijvoorbeeld aan klachten aan de knie, enkel of voet. Ook sport gerelateerde schouderklachten worden behandeld door onze sportfysiotherapeut. Hiervoor hebben wij een goede samenwerking met AnnatommieAntonius Ziekenhuis en Bergman Clinics.

Fysiotherapie Leidsche Rijn
kinderfysiotherapie de meern

Kinderfysiotherapie in De Meern

Kinderfysiotherapie wordt allereerst onderverdeeld in fysiotherapie voor baby’s, peuters en basis-, en middelbare scholieren. Denk bij behandeling hiervan bijvoorbeeld aan ‘voorkeurshouding’ bij baby’s, hierdoor kunnen baby’s een afgeplat hoofdje krijgen. Daarnaast behandelen wij bij oudere kinderen doorgaans motorische klachten. Voor meer informatie, kun je onze kinderfysiotherapie website bezoeken.

Psychosomatische fysiotherapie in De Meern

Veel klachten komen voort, of worden in stand gehouden vanwege psychosomatische klachten. Ten eerste kun je hierbij denken aan chronische pijnklachten, chronische vermoeidheid, of hyperventilatie. Al met al is de psychosomatische fysiotherapeut in De Meern bij uitstek de therapeut om deze klachten aan te pakken. Of beter met de klachten om te leren gaan. Lees hier meer over op de psychosomatische fysiotherapie bij Gofysio.

Rugpijn Fysiotherapie
Fysiotherapie Leidsche Rijn