Behandelingen

Bekkenbodem fysiotherapie Utrecht

Ben je op zoek naar Bekkenbodem fysiotherapie Utrecht? Dan ben je bij Gofysio aan het juiste adres. Er staat namelijk een team van bekkenbodem specialisten klaar om jou te helpen. Waaronder onze deskundige en ervaren bekkenfysiotherapeut Marijke Hemmerlin-Kozijnsen , zei is een begrip in de regio. Zij is gespecialiseerd in diverse klachten in het bekkenbodem gebied zoals chronische bekkenpijn, problemen met plassen, problemen met poepen, problemen met vrijen en pijn in het bekkenbodemgebied. Ook bieden zij ondersteuning voor of na een operatie in het bekkenbodemgebied. Dit geldt voor zowel voor Mannen, vrouwen en kinderen.

Maak een afspraak voor bekkenbodem fysiotherapie Utrecht

Wil je direct een behandeling inplannen bij de bekkenbodem fysiotherapeut Utrecht, neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl. Je kunt doorgaans al binnen 2 werkdagen bij ons terecht.

Bekkenfysiotherapie Terwijde
Bekkenfysiotherapie Utrecht

Klachten van bekkenbodem spieren

Locaties van Bekkenbodem fysiotherapie Utrecht

De bekkenbodemspieren zorgen voor ondersteuning van alle organen en hebben dus een belangrijke functie. Als je hier problemen mee ondervindt door bijvoorbeeld een zwangerschap of een operatie, dan is dit erg vervelend. Bekkenbodem fysiotherapie Utrecht kan uitkomst bieden door middel van een team van specialisten dat klaar staat om jou te kunnen helpen. Zowel bij kinderen als bij volwassenen leveren we de zorg die nodig is. Vanwege onze ruime ervaring en expertise ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Onze bekkenbodem fysiotherapeuten kun je vinden in de locaties Utrecht (leidsche Rijn)Veldhuizen (De Meern) en Nieuwegein (Archimedesbaan).

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Of heb je andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Bekkenbodem fysiotherapie Utrecht | GoFysio helpt je verder

Bij GoFysio werken we vanuit de visie van het biopsychosociale model. Dit wil zeggen dat we bekijken hoe de klachten zijn ontstaan en welke factoren er mee spelen bij het in stand houden van de klachten. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van Maple, Echografie en Flowmetrie. Hierdoor weten we zeker dat we de juiste diagnose kunnen stellen. Aan de hand van deze diagnose wordt het behandelplan opgesteld en wordt je eventueel doorverwezen binnen ons netwerk.

Ook kinderen kunnen wij ons terecht. Onze kinder- bekkenfysiotherapeut is speciaal opgeleid om kinderen te begeleiden wanneer zij bijvoorbeeld last hebben van bedplassen en/of obstipatie.

Maak een afspraak voor Bekkenbodem fysiotherapie Utrecht

Mocht je nog vragen hebben over onze werkwijze of behandelingen van de bekkenbodem fysiotherapie Utrecht, dan kun je contact opnemen via het formulier op onze website, per mail of telefonisch. We komen dan zo snel mogelijk op je vraag terug en geven je alle nodige informatie. Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen via de website. Zo kunnen we direct de oorzaak van het probleem achterhalen en de behandeling starten. GoFysio staat voor je klaar!

Bekkenfysiotherapie Leidsche Rijn
Bekkenfysiotherapie Nieuwegein

Afspraak maken

Wilt u een behandeling bij de bekkenfysiotherapeut, neem dan contact op via (telefoon of whatsapp): 085-06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.