Informatie

GoFysio Nieuwegein (Archimedesbaan)
Archimedesbaan 2
Nieuwegein 3439 ME
Nederland
Telefoon: 030-6585901
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Terug naar overzicht

Fysiotherapie Nieuwegein Archimedesbaan

Ben je op zoek naar fysiotherapie Nieuwegein Archimedesbaan? Dan ben je bij GoFysio aan het juiste adres. Wij hebben verschillende vestigingen, waaronder een praktijk aan de Archimedesbaan in Nieuwegein. Hier kun je niet alleen terecht voor fysiotherapie, maar ook voor manuele therapie, sportfysiotherapie en bekkenfysiotherapie. Ook bieden wij in deze praktijk Shockwavetherapie, Dry Needling en Echografie aan.

Wil je een afspraak maken? Dat kan eenvoudig via onze website!

Fysiotherapie Nieuwegein Archimedesbaan | GoFysio helpt je verder.

In Nieuwegein hebben we bijzonder veel ervaring met fysiotherapie op het gebied van Neurologie zoals CVA, Dwarslaesie, Parkinson en MS. Dus ook voor neurologische aandoeningen kun je terecht bij onze fysiotherapeut in Nieuwegein.

Sinds 2011 hebben we de status: PLUS praktijk. Deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Er gelden strenge eigen, zo worden we bijvoorbeeld meerdere keren per jaar extern geauditeerd en vinden er continue verbeteringen plaats. Alle fysiotherapeuten volgen scholingen en nemen deel aan gesprekken met andere praktijken om de kwaliteit van het vak te verbeteren. Dit zorgt voor een klantbeoordeling van boven de 8,9!

Door een intake bij ons in te plannen bespreek je samen met de fysiotherapeut de klachten. Aan de hand hiervan wordt er een behandelplan opgesteld waardoor jij zo snel mogelijk van de klachten af bent. Fysiotherapie Nieuwegein Archimedesbaan is voor jou beschikbaar.

Neem contact op!

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar wat GoFysio voor jou kan betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Ook kun je direct via de website een afspraak inplannen, zodat we zo snel mogelijk kunnen beginnen met het behandelen van je klachten.

Meteen een afspraak inplannen