Specialisaties

Rugcentrum Amsterdam

Ben je op zoek naar een rugcentrum in Amsterdam? Dan ben je bij GoFysio helemaal aan het juiste adres! Onze medewerkers staan graag voor je klaar om je verder te helpen bij wat voor rugklachten dan ook. Onze therapeuten hebben ieder hun eigen specialisatie en kunnen je dus altijd de allerbeste zorg garanderen. Tijdens een intakegesprek bekijken we je klacht en stellen we een persoonlijk behandelplan op. Zo zorgen we er voor dat jij je zo snel mogelijk weer de beste versie van jezelf voelt.

Heb je vragen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.

Rug & Fit
Fysio bij rugklachten

Rugcentrum in Amsterdam | GoFysio helpt je verder

In verschillende Kenniscentra werken de therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Daarnaast zijn er ook beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen. Onze verschillende kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld.

Heb je vragen? Laat het ons weten!

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per WhatsApp of telefonisch. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen. GoFysio staat voor je klaar!

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.