Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Utrecht (Het Zand)
Pauwoogvlinder 18
3544 DB Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysio Utrecht

Ben je op zoek naar een fysio in Utrecht? Dan ben je bij GoFysio aan het juiste adres. GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio kun je terecht voor een breed scala aan fysiobehandelingen maar ook groepslessen, trainingen en beweegprogramma’s.

Wil je onze expertise zelf ervaren? Plan direct een afspraak bij ons in.

Fysio in Utrecht | Bij GoFysio helpen we je verder

In verschillende Kenniscentra werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Deze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Al onze fysiotherapeuten volgen continue scholingen en nemen deel aan Intervisie, dit zijn gesprekken met andere praktijken en collega’s over het verbeteren van kwaliteit van ons vak. Sinds 2011 hebben wij de status PLUS praktijk. Dit houdt in dat we horen bij de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Wil je graag meer informatie ontvangen over de mogelijkheden, of heb je vragen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. Contact opnemen kan via het formulier op de website, via WhatsApp of telefonisch. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. GoFysio staat voor je klaar!