Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Utrecht (Het Zand)
Pauwoogvlinder 18
3544 DB Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysiopraktijk Utrecht

Ben je op zoek naar een goede fysiopraktijk in Utrecht? Bij GoFysio ben je zeker aan het juiste adres! Wij staan graag voor je klaar als het gaat om een persoonlijke behandeling voor jouw klacht. Onze therapeuten hebben ieder hun eigen specialisme, waardoor je altijd de beste zorg kunt verwachten. Tijdens de eerste afspraak wordt jouw klacht uitvoerig onderzocht en stellen we aan de hand van de uitkomsten een persoonlijk behandelplan op.

Heb je vragen? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen!

Fysiopraktijk Utrecht | GoFysio staat voor je klaar

De beste kwaliteit zorg wordt bereikt wanneer therapeuten nauwkeurig bijhouden wat er wordt gedaan en hoe het beloop van de klacht is tijdens het behandeltraject. Hiervoor houden wij ons aan een onderstaande werkwijze.

  1. In het eerste consult wordt geïnventariseerd wat de klachten zijn en welke problemen en beperkingen hierbij voortkomen. Door middel van een gesprek, lichamelijk onderzoek en verschillende testen wordt alles nauwkeurig in kaart gebracht. Na dit onderzoek worden de resultaten met je besproken. In overleg wordt vervolgens het fysiotherapeutische behandelplan bepaalt. Jouw persoonlijke hulpvraag is hierbij het uitgangspunt.
  2. De inhoud van de behandeling kan heel verschillend zijn en hangt van vele factoren af. In sommige gevallen zal gekozen worden voor hands-on behandeling in de behandelkamer, maar het kan ook zijn dat er gekozen wordt voor training of revalidatie in onze oefenzaal. In veel gevallen wordt gekozen voor een combinatie van beide. De therapeut heeft verschillende mogelijkheden voor behandeling zoals: oefentherapie, dry needling, manuele therapie, massage therapie, shockwavetherapie en meer. Deze keuze wordt in overleg met u gemaakt.
  3. Na iedere behandeling wordt de voortgang kort besproken zoals het navragen van de thuisoefeningen en het beloop van de pijn. Iedere behandeling wordt hiervan een kort verslag geschreven.
  4. Na een aantal behandelingen (minimaal 1 keer per 6 weken) wordt een tussenevaluatie gedaan. Hierbij worden enkele metingen gedaan welke aangevuld worden met een of enkele vragenlijsten. Op deze wijze brengen we het beloop goed in kaart en sturen zo nodig de behandeling bij.

Neem contact op of maak een afspraak

Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden? Of heb je nog vragen? Laat het ons weten! Ook is het mogelijk om direct een afspraak in te plannen.