.BPg,

zo

Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Vestiging

Fysiotherapie Leidsche Rijn

GoFysio heeft verschillende praktijken voor Fysiotherapie in Leidsche Rijn

Gofysio biedt al ruim 14 jaar fysiotherapie in Leidsche Rijn en omgeving. Bovendien zijn de praktijken van Gofysio PLUS-praktijken. Daarmee tonen we aan dat kwaliteit, service en klantvriendelijkheid voorop staan. We houden onze kwaliteit hoog, doordat we gebruik maken van de nieuwste kennis en inzichten. We bieden verschillende specialisaties aan zoals: manuele therapie, bekkenfysiotherapie en kinderfysiotherapie. Ook voor psychosomatische fysiotherapie, neurologie fysiotherapie en sportfysiotherapie kun je terecht.

De locaties van Fysiotherapie Leidsche Rijn

In Leidsche Rijn heeft GoFysio meerdere locaties

Fysiotherapie De Meern Veldhuizen
GoFysio Terwijde

Specialisaties Fysiotherapie Leidsche Rijn

Bekkenfysio, Manuele therapie, Kinderfysio en meer

Volwassenen, senioren, maar ook baby’s en kinderen kunnen terecht voor fysiotherapie in Leidsche Rijn.  Voor iedere leeftijdscategorie, bieden we namelijk gerichte fysiotherapie. De specialisaties die Gofysio in Leidsche Rijn te bieden heeft, zijn bijvoorbeeld sportfysiotherapie, manuele therapie, of kinderfysiotherapie. Ook voor bekkenfysiotherapie of schoudertherapie kunt je terecht.

Manuele therapie in Leidsche Rijn

Manuele therapie is effectief bij klachten aan de rug en nek. Maar ook hoofpijn, lage rugpijn of schouderpijn kunnen effectief behandeld worden door manueel therapeut. De behandeling bestaat vaak uit het bekende kraken. Hierdoor ontstaat meer bewegingsvrijheid, en daardoor afname van de pijn. Daarna krijg je vaak gerichte oefeningen. Soms worden meerdere therapiën tegelijkertijd ingezet, met de bedoeling je klacht zo goed mogelijk te behandelen. Zoals bijvoorbeeld dry needling, oefentherapie of medical taping.

Bekkenfysiotherapie in Leidsche Rijn

Bekkenfysiotherapie wordt ingezet bij klachten aan het bekken of de bekkenbodem. We behandelen mannen en vrouwen, maar ook kinderen. Bijvoorbeeld bij incontinentie of pijnklachten tijdens het vrijen. Maar ook bij bekken klachten tijdens je zwangerschap is bekkenfysiotherapie zinvol. Ook kinderen met buikpijn of bedplassen worden gezien door de bekken kinderfysiotherapeut. Doordat we bij fysiotherapie Leidsche Rijn gebruik kunnen maken van verschillende test apparaten, wordt het probleem vaak al snel duidelijk. Maple(onderzoeksapparatuur), echografie of flowmetrie zijn enkele voorbeelden.

Sportfysiotherapie in Leidsche Rijn

Sportfysiotherapie richt zich op sporters en sportblessures. Denk daarbij aan verzwikte enkels, maar ook revalidatie bij voorste kruisbandletsels. Ook hebben we de mogelijkheid om hardloopanalyse af te nemen, om je looptechniek te verbeteren, of juist blessures te analyseren.De sportfysiotherapeuten van Gofysio zijn allemaal gespecialiseerd in een soort sport, daardoor kun je met alle klachten terecht. Elke sport kent namelijk zijn eigen blessures, specifieke kennis is hierbij nodig voor een juiste behandeling en revalidatie. We behandelen zowel wedstrijd al recreatieve sporters.

Fysiotherapie Leidsche Rijn
Fysiotherapie Leidsche Rijn

Kinderfysiotherapie in Leidsche Rijn

Kinderfysiotherapie in Leidsche Rijn is er voor baby’s, peuters, basis- en middelbare scholieren. Baby’s en kinderen hebben veel kracht, coördinatie en energie nodig, om bijvoorbeeld te leren kruipen, rennen of springen.  Als gevolg van een vertraagde ontwikkeling of motorische achterstand kunnen deze vaardigheden moeizaam verlopen. We behandelen bijvoorbeeld baby’s met een te hoge spierspanning, of een voorkeurshouding waardoor het hoofdje afgeplat kan raken. Ook geeft de kinderfysiotherapeut begeleiding bij peuters met een afwijkend looppatroon, ook wel tenenlopers genoemd.

Psychosomatische fysiotherapie in Leidsche Rijn

Psychosomatische fysiotherapie is ook een vorm van fysiotherapie in Leidsche Rijn. De psychosomatische fysiotherapeut, richt zich naast de fysieke problemen ook op de psychische en sociale kant van de klacht. Dit is bijvoorbeeld van belang bij chronische pijnklachten, hyperventilatie of angstgevoelens. De fysiotherapeut leert je om te ontspannen. Ook geeft ze je oefeningen om beter met situaties om te gaan die je klachten uitlokken.

Neurologie fysiotherapie in Leidsche Rijn

Neurologie fysiotherapie richt zich op het behandelen en begeleiden bij neurologische aandoeningen. Hierbij denken we aan aandoeningen zoals Parkinson, CVA, Dwarslaesies, en MS . De fysiotherapie kan bestaan uit het herleren van functies, bijvoorbeeld opnieuw leren lopen na een beroerte. Of juist het behouden van kracht,conditie en vaardigheden bij aandoeningen zoals MS waarbij herstel niet meer mogelijk is. GoFysio werkt samen met  revalidatiecentra zoals De Hoogstraat en het MS centrum van het St. Antonius ziekenhuis. Daarnaast zijn wij lid van het MS Netwerk.

Schouderfysiotherapie in Leidsche Rijn

Schouderfysiotherapie in Leidsche Rijn is een aparte specialisatie bij GoFysio. Een team van collega’s, heeft zich namelijk gespecialiseerd in het behandelen van schouderklachten. Veel voorkomende klachten zijn bijvoorbeeld: schouderpijn, instabiele schouder, of een slijmbeursontsteking. Ook voor impingementklachten of een schouder luxatie kunt je terecht. Bovendien werken de schouderfysiotherapeuten samen met een aantal specialisten. Namelijk BergmanClinics, het St. Antonius Ziekenhuis en Annatommie.  Daardoor kunnen we goed samenwerken, zo krijg je de juiste behandeling en begeleiding die nodig is voor optimaal herstel.

Sporten bij Fysiotherapie Leidsche Rijn

Naast onze fysiotherapie en revalidatietrajecten, is het ook mogelijk om te sporten. Op de locaties Terwijde en Veldhuizen bieden we namelijk speciale programma’s aan. Bijvoorbeeld groepslessen, waarbij de ene les gericht is op kracht en conditie, de andere juist op ontspanning en herstel. Je kunt hierbij denken aan Yoga en circuittraining. Of Seniorenfitness ,voor iedereen die fitter en energieker wil worden. Als je lichamelijke klachten hebt, hoeft dit geen probleem te zijn. De fysiotherapeuten passen de oefeningen hier namelijk op aan. Ook hebben we het  Kids, Fit, Fun programma, voor kinderen die meer zouden moeten bewegen.

We werken samen met Athletic Health. Daardoor kunnen we nog meer programma’s aanbieden!

Medewerkers van Fysiotherapie Leidsche Rijn

Rien van der Dussen GoFysio Nieuwegein

Rien van der Dussen

fysiotherapie Leidsche Rijn

Tjeerd Kaarsmaker

Kim Udenga GoFysio Nieuwegein

Kim Udenga

Mark Vonk GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mark Vonk

Louise van der Wijde GoFysio Utrecht (Terwijde)

Louise van der Weide- Ruitenbach

Marijke Hemmerlin GoFysio Utrecht (Terwijde)

Marijke Hemmerlin- Kozijnsen

Maaike van Alste GoFysio Utrecht (Terwijde)

Maaike van Alste

Fleur Hoek Fysiotherapie Maarssen

Fleur Hoek

Hein Hulshof GoFysio Utrecht (Terwijde)

Hein Hulshof

Mariska Bun GoFysio Utrecht (Terwijde)

Mariska Bun

Carlijn van Otterloo GoFysio Utrecht (Terwijde)

Carlijn van Otterloo

Jose Polfliet GoFysio Utrecht (Terwijde)

Jose Polfliet

Niels Kramer GoFysio Utrecht (Terwijde)

Niels Kramer

Max Versteeg Fysio Leidsche Rijn

Max Versteeg

Jasper Nijenhuis GoFysio

Jasper Nijenhuijs

Dennis Bothof

Dennis Bothof

Michael de Joode Team GoFysio

Michael de Joode

Nikki Scheening GoFysio Team

Nikki Scheening

Annemarie Beukens GoFysio Nieuwegein

Annamarie Beukens