Behandelingen

Yoga

Kom ook Yoga volgen bij GoFysio

Bij GoFysio kun je speciale yoga volgen wat gericht is op stress en ademhaling. Hierdoor leer je beter ontspannen en zal je ook leniger worden. Tijdens de yogalessen wisselen dynamische en statische houdingen elkaar af. Dit brengt innerlijke rust, ontspanning,  vermindert de stress en geeft daarnaast meer energie.

Yoga is effectief bij spanningsklachten

Volg Yoga in de ochtend of in de avond

Begin de dag goed met een yogales, je kunt daarna de dag weer aan. Aan de andere kant kun je de dag ook met yoga afsluiten. Zo kom je na een drukke dag weer volledig tot rust. Ook komt dit de slaap ten goede.

Bij GoFysio worden de yogalessen gegeven op de maandag ochtend, maandag avond en de donderdagmorgen en donderdagavond. Je kunt dus zelf kiezen welke tijd je het beste uitkomt.

Boek nu je gratis Yoga proefles!

Het is mogelijk gratis en vrijblijvend een proefles te volgen

Ervaar zelf het effect van de yogalessen door een gratis proefles te volgen. Dit kan zowel op onze locatie in Utrecht Terwijde als in Nieuwegein. Voor een proefles bel of WhatsApp je naar: 085-06 56 333 of stuur een mail naar info@gofysio.nl.

Yoga Nieuwegein

Het aanleren van de juiste ademhaling

Controleer je ademhaling door observatie

Binnen de yogafilosofie speelt de ademhaling een belangrijke rol. Daarbij is het belangrijk om eerst  vertrouwd te zijn met jouw natuurlijke ademhaling. Want anders ben je je ademhaling aan het sturen zonder dat je eigenlijk weet wat je precies aan het sturen bent. Het observeren van je ademhaling speelt een belangrijke rol bij de yogalessen.

Voor wie is Yoga geschikt?

Yoga is geschikt voor iedereen die beter wil ontspannen. Ook wanneer je erg stijf bent kan het heel goed voor je zijn. Daarnaast hebben mensen die slecht slapen baat bij yoga. Ten slotte is het goed voor de doorbloeding en bloeddruk, dit komt door het relaxerende effect.

Rooster van de yogalessen

Yoga wordt bij GoFysio gegeven op de onderstaande momenten:

Locatie Utrecht Terwijde (Musicallaan 151)
✅ 1 maandagochtend 8.45
✅ 2 donderdagavond 20.30

Yoga Terwijde

Boek nu je gratis Yoga proefles!

Het is mogelijk om gratis en vrijblijvend een proefles te volgen

Ervaar zelf het effect van de yogalessen door een gratis proefles te volgen. Dit kan op onze locatie in Utrecht Terwijde. Voor een proefles bel of WhatsApp je naar: 085-06 56 333 of stuur een mail naar info@gofysio.nl.

Kosten van de yogalessen in Leidsche rijn

Yogalessen worden niet vergoed door de verzekering

De kosten van al onze clinics en lessen vind je bij ’tarieven’ onder aan deze pagina. Wil je je aanmelden of meer informatie, bel of WhatsApp naar: 085-06 56 333 of mail naar info@gofysio.nl.

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.