Behandelingen

Yoga

Kom ook Yoga volgen bij GoFysio

Bij GoFysio kun je speciale yoga volgen wat gericht is op stress en ademhaling. Hierdoor leer je beter ontspannen en zal je ook leniger worden. Tijdens de yogalessen wisselen dynamische en statische houdingen elkaar af. Dit brengt innerlijke rust, ontspanning,  vermindert de stress en geeft daarnaast meer energie.

Yoga is effectief bij spanningsklachten

Volg Yoga in de ochtend of in de avond

Begin de dag goed met een yogales, je kunt daarna de dag weer aan. Aan de andere kant kun je de dag ook met yoga afsluiten. Zo kom je na een drukke dag weer volledig tot rust. Ook komt dit de slaap ten goede.

Bij GoFysio worden de yogalessen gegeven op de maandagavond en de donderdagmorgen. Je kunt dus zelf kiezen welke tijd je het beste uitkomt.

Proefles volgen?

Het is mogelijk een proefles te volgen. Een proefles kost 15 euro. Wanneer je daarna besluit een abonnement of strippenkaart te kopen ontvang je dit bedrag direct weer terug. Voor een proefles bel of WhatsApp je naar: 085-06 56 333 of stuur een mail naar info@gofysio.nl.

Het aanleren van de juiste ademhaling

Controleer je ademhaling door observatie

Binnen de yogafilosofie speelt de ademhaling een belangrijke rol. Daarbij is het belangrijk om eerst  vertrouwd te zijn met jouw natuurlijke ademhaling. Want anders ben je je ademhaling aan het sturen zonder dat je eigenlijk weet wat je precies aan het sturen bent. Het observeren van je ademhaling speelt een belangrijke rol bij de yogalessen.

Voor wie is Yoga geschikt?

Yoga is geschikt voor iedereen die beter wil ontspannen. Ook wanneer je erg stijf bent kan het heel goed voor je zijn. Daarnaast hebben mensen die slecht slapen baat bij yoga. Ten slotte is het goed voor de doorbloeding en bloeddruk, dit komt door het relaxerende effect.

Vergoeding en Aanmelden voor Yoga

Yoga wordt bij GoFysio gegeven op de onderstaande momenten en locaties

Locatie Utrecht Terwijde (Musicallaan 151)
✅ 1 Maandagavond 19:00
✅ 2 Donderdagochtend 9:30

Locatie Nieuwegein (Archimedesbaan 2)
✅ 1 Maandagavond 20:15
✅ 2 Donderdagochtend 10:45

Yogalessen worden niet vergoed door de verzekering. De kosten van al onze clinics en lessen vind je bij ‘tarieven’ onder aan deze pagina. Wil je je aanmelden of meer informatie, bel of WhatsApp naar: 085-06 56 333 of mail naar info@gofysio.nl.

Afspraak inplannen
Na aanmelding zal de behandeling zo snel mogelijk starten. Doorgaans wordt de behandeling binnen 48 uur gestart. Vergoeding van fysiotherapie komt uit de aanvullende verzekering, alleen bij sommige chronische aandoeningen is er een vergoeding uit de basis verzekering. Wanneer fysiotherapie vergoed wordt vanuit de aanvullende verzekering gaat het niet ten koste van het eigen risico.

Dit hebben we nodig
Voor fysiotherapie is geen verwijsbriefje nodig. Zorg wel dat je je burgerservicenummer bij de hand hebt. Na een telefoontje of aanmelding via het aanmeldformulier zal de fysiotherapeut snel de behandeling starten.

Behandelaar & Specialisaties bij GoFysio
GoFysio heeft en speciaal team van fysiotherapeuten, elk gespecialiseerd binnen een bepaald gebied. De fysiotherapeuten zijn uitstekend opgeleid en volgen continue scholing om zodoende altijd de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

GoFysio biedt hoogwaardige specialistische zorg voor zoals bekkenfysiotherapie, behandeling bij voorkeurshouding en meer.

Aangesloten bij alle verzekeringsmaatschappijen
GoFysio heeft contracten met alle verzekeringsmaatschappijen. Een verwijsbriefje is in de meeste gevallen niet nodig, je kunt direct terecht. Fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Bij sommige chronische indicaties is (tijdelijke) vergoeding vanuit de basisverzekering mogelijk. Uw fysiotherapeut kan u hierover informeren.

Vragen? Of advies nodig?

Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

Stuur direct een appje

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak een afspraak bij een vestiging naar keuze! Bekijk welke vestigingen bij jou in de buurt zijn:

Afspraak inplannen

Afspraak plannen

Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.

Maak vandaag nog een afspraak
Bekijk de inloopspreekuur tijden