Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Utrecht (Het Zand)
Pauwoogvlinder 18
3544 DB Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Utrecht Oost fysio

Ben je in Utrecht Oost op zoek naar een fysio? Bij GoFysio ben je dan zeker aan het juiste adres! Wij hebben verschillende fysiopraktijken in de regio Utrecht, waardoor er altijd een praktijk bij jou in de buurt zit. Je kunt bij ons terecht als het gaat om fysiobehandelingen voor verschillende klachten. Of het nu gaat om een sportblessure, reuma of een neurologische aandoening, wij helpen je verder zodat jij je zo snel mogelijk weer de oude voelt.

Plan direct een afspraak zodat we je kunnen helpen!

Utrecht Oost fysio | GoFysio staat voor je klaar

In verschillende Kenniscentra werken therapeuten samen om de beste zorg voor de patiënt te kunnen realiseren. Deze kenniscentra zijn:

  • Rug & Bekken
  • Knie, Onderbeen & Voet
  • Nek, Schouder, Arm
  • Hoofdpijn & Duizeligheid
  • Begeleiding bij Kanker
  • Neurologie

Daarnaast kun je bij GoFysio terecht voor een breed scala aan beweegprogramma’s, groepslessen en trainingen.

Sinds 2011 heeft GoFysio de status PLUS praktijk, deze status wordt alleen gegeven aan de beste praktijken van Nederland. Hiervoor gelden strenge eisen, zo wordt GoFysio meerdere keren per jaar extern geauditeerd, vinden er continue verbeter processen plaats en worden onze resultaten door een externe organisatie beoordeeld. Alle fysiotherapeuten volgen continue scholing en nemen deel aan Intervisie, dit zijn gesprekken met andere praktijken en collega’s over het verbeteren van kwaliteit van ons vak. Ten slotte hebben wij een klantbeoordeling van boven de 8,9.

Kom met ons in contact!

Wil je meer weten over de mogelijkheden of heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan graag voor je klaar en helpen je verder. Tot ziens bij GoFysio!