Informatie

GoFysio365 Amsterdam-Zuidoost
Snijdersbergweg 97
1105 AN Amsterdam
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Amsterdam (Valkenburgerstraat)
Valkenburgerstraat 188e
1011 NC Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020-6183578
E-mail: contact@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio@BeyondFit Amsterdam (Tweede Kostverlorenkade)
Tweede Kostverlorenkade 130 hs
1053 SE Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020-6183578
E-mail: contact@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Amsterdam (De Baarsjes)
Magalhaensplein 15-A
1057 VD Amsterdam
Nederland
Telefoon: 020-6183578
E-mail: contact@gofysio.nl

Openingstijden

Rug fysio Amsterdam

Ben je op zoek naar een rug fysio in Amsterdam? Dan ben je bij GoFysio zeker aan het juiste adres. Wij hebben verschillende praktijken, waaronder een aantal vestigingen in Amsterdam. Zo zit er altijd een praktijk bij jou in de buurt. Bij GoFysio krijg je de best mogelijke behandeling op het gebied van rugpijn. Zowel bij kortdurende (acute-) als aanhoudende (chronische-) rugpijn kunnen wij je helpen. Wij hanteren hiervoor verschillende behandelmethoden zoals manuele therapie, Dry Needling, Massage en of oefentherapie.

Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Rug fysio Amsterdam | GoFysio staat voor je klaar

Ongeveer 20% van de bevolking krijgt jaarlijks te maken met rugklachten. Dit kan komen door bijvoorbeeld te zwaar tillen, op een verkeerde manier in en uit de auto stappen, een verkeerde houding, etc. Rugpijn kan erg vervelend zijn en er zelfs voor zorgen dat je niet meer kunt sporten of werken. Een juiste behandeling is dan cruciaal. Wij zorgen er voor dat je weer snel op de been bent.

Het rugteam bestaat uit fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in- en daarnaast veel ervaring hebben met het behandelen van mensen met rugpijn. Zij werken met elkaar samen en zijn er in gespecialiseerd om rugklachten op de juiste manier te behandelen. Jaarlijks worden er bij GoFysio meer dan 5000 mensen met rugpijn behandeld, je bent bij ons dus in goede handen!

Maak direct een afspraak of kom langs

Je kunt via de website direct een afspraak inplannen, zodat wij de klacht kunnen onderzoeken. Daarnaast hebben wij ook inloopspreekuren, waarin je vrijblijvend langs kunt komen. Je klacht wordt dan kort maar grondig onderzocht en daarna krijg je een advies over de behandeling. GoFysio staat voor je klaar!

GoFysio365 Amsterdam Zuidoost
Vestiging Amsterdam

Medewerkers op deze locatie

Janet Oorburg Fysio Nieuwegein

Janet Oorburg

GoFysio Nieuwegein

Oliver Skambraks