Informatie

GoFysio Utrecht (Terwijde)
Musicallaan 151
3543 EC Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Informatie

GoFysio Utrecht (Het Zand)
Pauwoogvlinder 18
3544 DB Utrecht
Nederland
Telefoon: 085-0656333
E-mail: info@gofysio.nl

Openingstijden

Fysio praktijk Utrecht

Ben je op zoek naar een goede fysio praktijk in Utrecht? GoFysio staat graag voor je klaar! Wij hebben inmiddels meer dan 50 mensen in dienst die allemaal gespecialiseerd zijn in een bepaald soort klacht. Zo kunnen we je de beste zorg garanderen. Allereerst wordt je klacht grondig onderzocht, waarna we een behandelplan opstellen. Dit is altijd een persoonlijk plan, afgestemd op jouw lichaam en de bevindingen.

Plan direct een afspraak in via de website of neem contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen!

Fysio praktijk Utrecht | GoFysio staat voor je klaar

GoFysio bestaat al meer dan 12 jaar en heeft inmiddels meer dan 20 vestigingen in de regio Utrecht, Nieuwegein, Amsterdam & Alphen aan den Rijn. Bij GoFysio werken ruim 50 medewerkers.  Dit hebben we bereikt door het bieden van de hoogste kwaliteit zorg, uitstekende service en een prettige klantvriendelijkheid.

Er zijn verschillende (chronische) klachten waardoor je een acuut problemen kunt ondervinden in het dagelijks leven. Tijdens de intake bespreekt de therapeut van GoFysio de klachten en vormt een behandelplan om met een effectieve aanpak de klacht uit de weg te gaan. Doordat iedere therapeut bij GoFysio zich specialiseert in een bepaald gebied krijg je altijd de beste fysiotherapeutische behandeling. Kies hieronder de aandoening die het beste pas bij jouw klacht en lees meer over de aandoening.

Heb je vragen? Neem contact op!

Bij vragen kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen. Dit kan via het formulier op onze website, per mail, telefonisch of via WhatsApp. We komen hier dan zo snel mogelijk bij je op terug. Ook is het mogelijk om direct via de website een afspraak in te plannen, zodat we je klacht kunnen onderzoeken. GoFysio helpt je verder!