Specialisaties

Rugbehandeling Utrecht

Ben je op zoek naar een rugbehandeling in Utrecht? Bij GoFysio kunnen we je hier zeker bij helpen! Ons team van therapeuten heeft ieder zijn of haar eigen specialisatie. Hierdoor kunnen we je altijd de beste behandeling garanderen. Allereest onderzoeken we je klacht en kijken we waar deze vandaan komt. Vervolgens kunnen we aan de hand hiervan een behandelplan opstellen, wat helemaal persoonlijk op jouw situatie is ingericht.

Heb je vragen? Laat het ons gerust weten door contact met ons op te nemen!

RugFysio Nieuwegein
Medical taping bij rugklachten

Rugbehandeling Utrecht bij GoFysio

De juiste aanpak bij rugpijn is erg belangrijk. Daarom doen we vooraf uitvoerig onderzoek naar de oorzaak van de klachten, zodat we ook het juiste behandelplan kunnen opstellen. Het rugteam bestaat uit fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in- en daarnaast veel ervaring hebben met het behandelen van mensen met rugpijn. Zij werken met elkaar samen zodat ze de best mogelijke behandeling kunnen geven bij rugpijn. Ook zorgen we voor de preventie van rugklachten door verschillende trainingen en voorlichtingsprogramma’s.

We hebben een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld voor mensen met aanhoudende rugklachten. Dit is een programma van 12 tot 18 weken dat zich richt op rugklachten die langer aanhouden dan 4 weken. Ten eerste ga je hierbij 3 keer per week oefeningen doen die gericht zijn op het versterken en soepeler maken van de rug. Ten tweede versterk je niet alleen je rug, maar je leert ook beter omgaan met rugklachten. Daarnaast leer je beter bewegen en krijg je inzicht in alle factoren die van invloed zijn op je rugpijn.

Plan direct een afspraak!

Bij vragen staan we uiteraard voor je klaar. Neem contact met ons op via het formulier op de website, per mail, telefonisch of via WhatsApp. Daarnaast is het ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen via de website. Tot ziens bij GoFysio!

Rugklachten behandeling
Rugfysio

Afspraak inplannen

Afspraak inplannen

Vragen? Of advies nodig?
Stuur ons een whatsapp bericht

Maak een afspraak of stel een vraag aan GoFysio via WhatsApp op jouw smartphone:

(ma tot vrij 8:00 tot 17:00)

Kom langs!

Maak een afspraak

Maak nu een afspraak bij een van de vestigingen van GoFysio

Vestigingen

Afspraak plannen
Meer informatie nodig?

Voor aanmelden of meer informatie: bel of stuur een Whatsapp naar: 085 -06 56 333 of mail naar: info@gofysio.nl.